Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 64 / 1 / 0
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kapilara
najcięższe żyłki w człowieku to coś pomiędZy tymi żyłkami od krwi a żyłkami doprowadzającymi tlen do komórki

a te źródła są już tak zapomniane, że nie jestem wstanie napisać skąd. mam to wydrukowane na papierze od dawna
  • 64 / 1 / 0
Przypomniało mi si jak znajomy postanowił zdetoksykować organizm. Poleca to każdemu co przesadzał z narkotykami.
Był naprawdę w złym stanie po rocznej kuracji to już był inny człowiek. Osobiścię boję się robić takie rzeczy ale w ostateczności na pewno takie kroki zrobię

http://www.lekarstwonaraka.com.pl/Efekty.htm

Godne uwagi polecam przynajmniej obejrzeć
  • 207 / 4 / 0
Wildzen wrwcamy do tematu tych bakterii, grzybów, czy tez drożdzy.

Czy jestzwiązane jakoś to z niską temperaturą ciała wieczorem i zmęczeniem (tak około 36 stopni Celsjusza), a podwyżśzoną rano (powyżej i okolice 37 stopni Celsjusza)?

Sprawa dotyczy kobioety, a nie faceta-gdyby miało to jakieś znaczenie.
Uwaga! Użytkownik sanchez1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 176 / 0
Jak stosowaliście ostropest?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 101 / 3 / 0
Normalnie. Mieliłem, wsadzałem do japy i jadłem.
  • Fakers gonna fake
  • 3206 / 176 / 0
Od kilku miesięcy piję codziennie boraks. Najbardziej rzuca się w oczy: lepiej się wysypiam, czuję się pewniej, bardziej ustabilizowane libido (na plus).
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 848 / 286 / 0
Skąd kupowałeś? Czda czy 100%?
  • 3206 / 176 / 0
Z allegro, czysty
  • 848 / 286 / 0
Kurwa pogubiłem się. 99,9% 1kg kosztuje 6,30 zł a CZDA 1 kg 55 zł. O co chodzi? Z czego to wynika? Chodzi Ci o ten pierwszy czy drugi?
  • 121 / 8 / 9
Limitbreaker- Ile dziennie tego pijesz? Jak smak?

Hash_Oil- CZDA musi mieć potwierdzoną czystość na poziomie 99,9-99,99% a producent powinien podać dokładny skład zanieczyszczeń.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.