Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 1321 / 18 / 0
1:15 si? Fajna? Coś Ala bb-22?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 223 / 23 / 0
Kanna o średniej mocy ale mega przyjemne, nie wchodzi na oczy. Bardzo MJ like ale wielki + za czas działania. Imo najdłużej działające kanna obecnie. W erze shitów typu eg/px to NM jest królem PRZYJEMNYCH kanna a nie mózgo-trzepów. 1:15 będzie dobre dla Ciebie.
Uwaga! Użytkownik MopsWolnaMolekula nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1168 / 53 / 0
Troszkę wchodzi na oczy jednak. Leciutko, ale jednak. Czas działania to u mnie ~1h. Bardzo przyjemne, cały czas zapominam gdzie, co położyłem. :D

2015 sie 28, 21:53 / scalono - surv

Substancja jest naprawdę warta uwagi. Przyjemna, milutka, nie nachodzą mnie lęki, będąc pod wpływem (a ostatnio miałem badtripa po mj).
Co ciekawe, praktycznie w ogóle nie wjeżdża na gałki oczne. Za to na wzrok już ma straszy wpływ. Normalnie oevy widać. Może nie są jakieś spektakularne, ale jednak są.
Czas działania bardzo dobry. Jutro spalę się z zegarkiem w ręce, by sprawdzić dokładnie.
Marlboro poleca!
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 2 / 0
jaki jest czas działanie bez tolerki lub przy minimalnej? pale sporadycznie
  • 887 / 11 / 0
1h do 1,5h, idzie się nawet delikatnie pokarać bez tolerancji
Odstawienie trwa jakieś 4dni, nie zauważyłem żadnych skutków ubocznych, taki polepszacz życia.
  • 79 / 2 / 0
Znajomi którzy rzadko i ogólnie mało karają po spróbowaniu tego byli bardzo zadowoleni, bardzo przyjemne delikatne nie za mocne.
Oni byli zadowoleni, ja czułem niedosyt po kilkudniowym ciągu z najlepszą i dopiero po zwapowaniu troszki prochu poczułem sie dobrze i faktycznie przyjemne :D '
Ogólnie polecam na codzień do życia bo jak zajebem się chminacą to nie jestem w stanie nawet za bardzo myśleć a co dopiero wykonywać jakieś czynności a tutaj już jest taka możliwość.
Bo Bóg nie zjawi się tu, gdzie się bawi bestia
  • 3959 / 148 / 0
Re: NM-2201
Nieprzeczytany post autor: eso »
podoba mi sie ten kanna do jarania na codzien, dziala calkiem dlugo, podobnie do mj, tolerka rosnie powoli, nie warzywi jakos strasznie, przyjemniaczek.

ziomkom od traffki tez sie podoba.
niedojebanie genetyczne
  • 1168 / 53 / 0
Ja już zacząłem mieszać z ab-chminacą, w stosunku 5 nm : 2 ab-ch.
Samo NM-2201 słabo mnie robi. :/
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 527 / 6 / 0
jaką moc proponujecie 1:30?
  • 1321 / 18 / 0
1:15 na moje.
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.