Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1343 / 18 / 0
Azuzu Pazuzu pisze:
Haha:d czemu poroniony pomysl. Sluchaj bo źle napisalem chodzi o to ze jak kode wezmiesz to na następny dzień just ok. A po morfinie na następny dzień boli leb w uszach piszczu brzuch boli i wgl źle się czujesz. Ja tak mialem przynajmniej bo zawsze bralem max dawke... Zaraz ide zrobili plecy i bary i bica
napiszesz cos wiecej o programie treningowym? zakladam ze w domu ćwiczysz, a ja na dom mam tylko z 10 ćwiczeń, po których dłuższym stosowaniu stawy padaja :/
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 708 / 6 / 0
Ja jade systemem 4 dniowym. Musisz na jednym treningu robić 1 dużą partie mięśniowa(Klata.plecy) i 1 mala(bic. Triceps kaptury.) nogi robisz oddzielnie bo to największą partia mięśniowa.
Ja mam tak:
Pon: Klata+triceps
Wtorek:---
Środa nogi +lydki
Czwartek: plecy+biceps+kaptury
Piątek :----
Sobota: przedramię +bary+ trening aerobowy(jestem na redukcji)
Niedziela: uzupelnienie czasem xsixze czasem cpam:d

Wejdz na sfd_pl.
Po czytaj sobie albo w duckduckgo wpisz jak ulozyc plan treningowy
I w duckduckgo wpis z atlas ćwiczeń ...
Napisz do mnie na GG to mogę cos pomoc
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 147 / / 0
Nie lepiej Ci zrobić plecy+ bary / bary + biceps w jeden dzień? Najbliższe grupy mieśniowe= lepsze ukrwienie
  • 708 / 6 / 0
Nie bo jak robię plecy to bary juz mocno dostaja. I potem jak mialbym robić dalej bary to latwo o kontuzje bo to nie są duże mięśnie .
Spoiler:
  • 147 / / 0
Dlatego warto zmieniac polaczenia; dawac miesnia nowych 'doswiadczen', miksow. Plecy barki to dobre polaczenie, trzeba z plecow ciagnac na lekko skrzywionych lokciach w wiekszosci cwiczen by dac barom wieksze luzy. Ale to moja opinia nie podparta zadnymi tezami : d
  • 708 / 6 / 0
Bary są bardzo kintuzjogene robiąc MC czy wioslowanie okropnie dostają tylne aktony. Skoleji robiąc klate na plasko przednie , na skosie naramiennr o
Spoiler:
  • 423 / 12 / 0
Po 4 dniach przerwy niestety musiałem przyfukac 750 kody z thio, a miałem już nie brać bo droga. Kurna zarabiać prawie 2,5 klocka i po 15 dniach od wypłaty musieć pożyczać kasę od matki to jest już istna przesada. Ale na szczęście 750 dobrze porobiło. Musze sobie wprowadzić przerwy po każdym braniu bo ciągi strasznie zwiększają tolerke. Chyba będę brał co 3-4 dni. Tylko problem w tym ze po 2 dniach zaczynają się u mnie napady gorąca. Ile najwięcej wzieliscie na raz? A ile na 24h? Ja na raz najwięcej 2100 czyli 14 pak thio a na dzień to chyba z 20 paczek było czyli 3000mg
  • 118 / 1 / 0
300 z Thio i GTA V + Biffy Clyro = u mnie Zajebioza z czerwonym ryjem :D
  • 1343 / 18 / 0
Sorry, ale musze to napisac: jakim idiota trzeba byc, zeby sie tak wpiersolic w kode jak kollega wyzej. 2,5k wszystkiego przepuscic na nalog? Roumiem przywalenie nawet 3g w kanal od czasu do czasu, ale koda, ktora jest drozsza od tramca, wzgldnie ziola (ja mam tak, ze 3 buchy to a przesada), nie wspominajac od 3mmc.
Serio sa tu tacy idioci, ze zywcem wpierdalaja sie w kode, siedza zcpani przy wigilijych stolach i stale biora coraz wiecej?
Pozdrawiam
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 423 / 12 / 0
Widocznie są jak widać, i to nie jest tak ze wszystko na kode, wiesz mam dziewczyne, i perfumy za prawie 3 stowy nie są dla mnie problemem, czesto sie goszcze w KFC i tak dalej, ale z polowe wyplaty na kode moglo pojsc, do tego czasami, cpalo sie mefedron z kumplami czy inne syfy, 2,5k wydac na kode przez miesiac to nawet jakby ktos chcial to by bylo ciezko wydać.
Zablokowany
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.