Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Czyli podziela to wszystkie uboki kozaka pvp, ale efekty rekreacyjne slabsze.
Warto tez zaznaczyc ze na zwale po tym i ephe + dorzucony etizolek , oczy straszennie szkliste,
Mowa o wapo, smak okropny (przy apvp), smród jeszcze gorszy, posmyra 5 minut i poszedłem spać :) Nawet i te 5 minut takie sobie w porównaniu do dobrej apvp.
Zdecydowanie odradzam.
#mops
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
nerki i watroba padly czy cus?
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Do tego na peaku stan taki, że nie widzę do końca wszystkiego i popełniam błędy - znaczy coś źle przeczytam itp. Do tego ogólnie takie zamulenie dziwne się włączało i lekkie zwiechy.
Na szczęście miałem tego jedynie ok. 100mg.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.