Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1392 / 10 / 0
Dlatego proponuję wstrzymać się z gdybaniem, gdyż grzybów nie mamy się co spodziewać w najbliższym czasie, a mamy już 3 strony pierdolenia o deszczu. Postaram się, aby w tym roku ten dział był jak najmniej śmieciowy.
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 405 / 26 / 26
Jestem zielony w tych sprawach, więc... Jakie są szanse w najbliższym czasie na zebranie łysiczek w Pieninach? Będę tutaj jeszcze tydzień, a z tego co czytałem w górach lubią sobie rosnąć... :)
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 92 / 4 / 0
W najbliższym czasie?
Praktycznie zerowe.
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2013 przez obibok, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 42 / 3 / 0
Nie wiem czy tylko ja tak myślę, ale powinien powstać jakiś odmienny temat na sprawy typu "szukam grzybiarza-towarzysza". Nie ma co się oszukiwać, suchota jak pieprz była, a to dobrze nie wróży. Ostatnie dni za to (na południu Polski) - bardzo pochmurne, ale z deszczem nadal skąpo :-| Pozdrowienia dla wszystkich miłośników naszej łysicy, oby deszcz spadł na ziemie naszą :D
Uwaga! Użytkownik pierunskimixer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 175 / 1 / 0
Z samych mgieł za to nic nie będzie :-(
O godzinie 7.30 w kaplicy sejmowej zostanie odprawiona msza święta w intencji.. no.. o deszcz
:-D
BTC:1GA9NVZBYY1H7pduhoPw2s8HywQYEzncm2

http://www.ermail.pl/klik/VnJfYGUF
  • 4024 / 374 / 951
Gdzieniegdzie sezon najwyraźniej otwarty: http://talk.hyperreal.info/zamieszczamy ... l#p1425483 :-)
pierunskimixer pisze:
Nie wiem czy tylko ja tak myślę, ale powinien powstać jakiś odmienny temat na sprawy typu "szukam grzybiarza-towarzysza".
Gód ajdija, niechaj się stanie.
  • 36 / / 0
pare lat temu na samym poczatku wrzesnia (1 tydzien wrzesnia 2 wypady po okolo 1h ) znalazlem okolo 300 sztuk. Jednak zwykle w moich rejonach kosmici wyskakuja pod koniec wrzesnia lub poczatek pazdziernika. Nie ma reguly wszystko zalezy od pogody. W tym roku nie ruszam wczesniej na lake niz koncowka wrzesnia. Strasznie sucho jest.
4-PO-DMT
  • 78 / 1 / 0
Górny Śląsk – pojawiają się, jakieś 40 sztuk na miejscówie przedwczoraj. A, może jutro pierwsze podejście?

Z tej okazji, trochę w chuj oldskulowego polskiego rapu – kto zna, milion punktów dla niego.
http://jjkarol.wrzuta.pl/audio/3oRzNPM7 ... tor_-_laka
mózgów masturbacja
  • 222 / / 0
swordfishtrombonist pisze:
Górny Śląsk – pojawiają się, jakieś 40 sztuk na miejscówie przedwczoraj.
Kusisz chłopcze, KUSISZ!
  • 4024 / 374 / 951
Dzięki za info i milion punktów :-p :-p :-p
Zablokowany
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.