Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 3964 / 150 / 0
jest to juz w ktoryms polskim rc? w jakiej cenie chodzi?
  • 3 / / 0
Testuję to kanna od 4 dni i mogę już co nieco napisać.
Jest bardzo przyjemne, tak jak pisali poprzednicy praktycznie nie siada na ciało w normalnych dawkach, nie ryje pamięci i właściwa faza trwa około 30 minut. Mocno uspokaja, odbiór muzyki jest nieznacznie poprawiony i występują wizuale. Wchodzi w minutę do dwóch i nie czuć potrzeby dopalania.

Gdy się przekara to zupełnie inna bajka. Na wejściu pikawa zaczyna szaleć i dobrze mieć ze sobą imbir w razie W, jednak dosyć szybko się uspokaja po około 5 minutach. Przy bardzo mocnym przepaleniu pojawiają się piski w uszach, delikatne drgawy, zawroty głowy i zaburzenia pamięci.
Wizuale mocno podbite. Tu też peta zamyka się w 30-40 minutach.

Ciekawa sprawa jest z tolerancją, tak jakby szybko rosła i równie szybko spadała, ale to wymaga dalszych testów :grin:

Afterglow bardzo przyjemne, nie ma zmuły i można normalnie funkcjonować. Nie zauważyłem też przekrwienia oczu, ale znajomy twierdzi co innego.
Podsumowując, bardzo fajne i przyjazne kanna, do czasu aż sie nie przekara. Paliłem to w prochu, na końcówce papierosa, myślę ze maczana 1:35 albo 1:30 byłaby w sam raz.
Uwaga! Użytkownik T41 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / 2 / 0
Jak dla mnie wywołuje najmocniejsze gastro, ze wszystkich kanna ;)

PZDR.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 992 / 17 / 0
Gastro to jest ło ja pierdole, żresz i żresz i żresz, potem się karasz i wkręcasz sobie że wszystko w środku pęka... Pierdole, maczane trza zrobić a nie karać po 30mg prochu naraz, efekty uboczne takiego karanka nie należą do przyjemnych, no jak ktoś interesuje się właściwościami karającymi, to polecam FUBINACE i dawkować sobie na oko, nabijając w lufe %-D
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 612 / 43 / 0
Jeśli ktoś używał długo BB22 niech napisze czym się różni Fubinaca ? Z góry dzięki.
  • 340 / 4 / 0
jeśli 5f akb robię na ok 15g, żeby było dobrze, to fubinakę na ilu robić? zawsze można dorzucać więcej podkładu i rozmieszać ale od ilu zacząć? 20? 25?
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 140 / 2 / 0
@up- góra 20g
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 766 / 136 / 6
@2x up
Są podobnej mocy, zrób na maksymalnie 25g.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 340 / 4 / 0
rozpuści się 3g w ~200ml acetonu? czy będzie za dużo do nasączenia 30-40g?
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 766 / 136 / 6
@Up
Jaka szkoda, że tak wiele osób nie jest nauczone samodzielności - https://www.caymanchem.com/msdss/14039m.pdf.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.