@klejofas
Gdy przekarasz się 18 idziesz spać, gdy przepalisz się pb/am to krzyczysz na demony wychodzące ze ścian. Taka jest moja opinia w tej kwestii ;-)
Moze u mnie opinia o 018 wynika to z tego że po za nim i 73 i dsłownie kilku zabawach z 12x zakonczylem zabawy z kanna i pare lat nic wiecej nie probowalem np wspomnianej am, a teraz pale jedynie ur od swieta, jesli sprawy tak sie maja jak to przedstawiasz to podziekuje za ten caly syf zwany kanna, zostane przy mj i ur co najwyzej, cpanie ma sprawiac przyjemnosc jak dla mnie.
Z góry dzięki za konkretną odpowiedź.
jak dla mnie z nowości to jedynie BB-22 oraz 2NE-1
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.