Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 194 / 2 / 0
Czas działania?
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 425 / 3 / 0
Nieco dłuższy od am-ki.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 28 / / 0
Nadaje sie te kanna,do codziennego palenia ze znajomymi np,wciagu bycia na plazy,jaki ma czas dzialania,i czy chodz troche stan po nim jest podobny do mj?

Nadaję się ten kannabinoid do codziennego palenia ze znajomymi, np. podczas przebywania na plaży? Jaki ma on czas działania? Czy stan po nim jest chodź trochę podobny do tego po MJ?

Pisz po polsku, bo kolejnym razem będzie warn.
| 13 |
  • 388 / 3 / 0
Moim zdaniem działanie około dwóch razy dłuższe od amki.
  • 25 / / 0
revolutionaction pisze:
Moim zdaniem działanie około dwóch razy dłuższe od amki.
Zgadzam sie w pełni. A AM schodzi dosyć szybko ale mimo to 5F-AKB48 trzyma sie na poziomie 45-60 min.
  • 3 / / 0
Ja również zgadzam się z kolegą wyżej na temat czasu trzymania . Powiem również iż ten kana najbardziej mi pasuje w dopalaniu na stanie po 3mmc . Jednym słowem kozak polecam .
  • 194 / 2 / 0
1:30 będzie dobre stężenie przy lufce solo?
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 1521 / 72 / 0
Bez tolerki tak.
tekst powyżej =/= prawda
  • 766 / 133 / 6
Kannabinoidy palę rzadko, aczkolwiek z racji bliskiej znajomości z AM-2201 wiem z czym to się je. Tak przynajmniej myślałem. Kiedy poczułem wejście 600mg tramadolu, postanowiłem zapalić 5mg 5F-AKB48. Parę minut po buszku z butelki ledwo trzymałem się na nogach. Koordynacja silnie upośledzona, najsilniejsze fizyczne upierdolenie, jakie kiedykolwiek czułem - palcem się nie chciało kiwnąć. Kiedy stwierdziłem, muszę wyjść zaczerpnąć świeżego powietrza, ledwo zmusiłem się, aby wstać. Na dworze paskudztwo rozkręciło się na dobre - barwy poprzekręcane o parę odcieni w te i wewte, czułem się sporo odchylony od pionu. Rasowy dysocjacyjny kanna zepchnął tramadolowe ciepło gdzieś w otchłań, pozostało tylko irytujące zwiotczenie mięśni, które utrudniało jeszcze bardziej poruszanie się. Gdzieś w połowie drogi do sklepu opadłem z sił i jak długi rozłożyłem na ławce. Siedziałem tam nieokreślony czas i kiedy wreszcie puściło, doczłapałem się do domu. Na szczęście działanie nie pozostawiło po sobie kaca i mogłem cieszyć się czystym opioidowo-stymulacyjnym stanem. Peak około 50 minut, całość zamknęła się w 1,5-2h. Całkiem amnezyjne - struktura wspomnień zachowana, jednakże bez wypełnienia.

Obiekt testowy 002 po takiej samej dawce doświadczył silnych wymiotów, zawrotów głowy. Wystąpił paranoidalny psychodeliczny stan, który najlepiej obrazuje przekonanie obiektu testowego o tym, że posiada 12 rąk, w tym większość eterycznych. Rozmawiał tez z nieistniejącymi osobami o zupełnie absurdalnych pojęciach. Czas trwania podobny, pomimo dużej tolerancji.

Uważajcie, drodzy forumowicze! Maczałbym 1:35.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 425 / 3 / 0
Jeden z obiektów testowych też doświadczył wymiotów i to po słabej maczance.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.