Trzyma dość długo, wczoraj wieczorem koło 22 zjadłem 4mg i działanie samo w sobie było odczuwalne przez dobre 10-12 godzin i potem żadnej zwały.
Póki co chyba najlepsze rc-benzo jakie żarłem, kurwa genialne :D
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Ciekawe tylko jak się flubromek zachowuje przy przewlekłym stosowaniu.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
duldidaj pisze:
Ciekawe tylko jak się flubromek zachowuje przy przewlekłym stosowaniu.
Wierze w równowagę na tym świecie. Chciałem zadać głupie pytanie, licząc na sensowną odpowiedź.
Czy jest sens zapodania flu doonosowo? Zależy mi na szybszym ładowaniu. Dwie godziny mnie trochę irytują. IV odpada.
artur019 pisze:A będzie jakaś różnica w przyswajalności podjęzykowo lub oralnie? Czy wszystkie benzo mają na tyle dobrą biodostępność oralem, że nie poczuję różnicy? :-p
dajac podjezykowo mozesz jednak subiektywna roznice w sile fazy bo osiagniesz peak szybciej (do 15 minut). Podobny efekt ma na przyklad kodeina p.r., taka sama biodostepnosc jak oral a dziala duzo mocniej. Znajomy mowil mi o np. dawaniu rolek pod jezyk - wtedy czuc je mocniej, biodostepnosc podobna ale zaleznie od osoby, czlowiek bedzie odczuwal substancje mocniej jesli szybciej osiagnela ona peak
pozdrawiam
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.