Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 1443 / 75 / 0
J*bać powyższego. Nie chce mi się szamotać na argumenty, niektórzy nie hołdują takim wartościom jak celebracja.
Albo zamiast j... to może wystarczy to purge him?
  • 385 / 5 / 0
Podryw na trawe. Żałosne.
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn :D
  • 1443 / 75 / 0
Picie wina w filmach przy "romantycznych kolacjach" jest lepsze...
To nie ogłupia w ten sposób co %, zresztą to raczej Ty jesteś płytki w ocenie moich planów. Tak się składa, że nie zamierzałem z nią spać, czy nic w tym stylu, o ściśniętych piersiach napisałem, żeby pobudzić wyobraźnię użytkowników i wzmóc w ten sposób ich kreatywność. Chciałem przeżyć miłe popołudnie/wieczór przy muzyce którą wspólnie lubimy i pokazać jej właśnie moich faworytów, których jak wiem nie znała. Tylko, że gdybym napisał coś takiego, to takie prymitywy, jak niejaki p., które dzielą ludzi na kategorie: spoko ziom/pedał/frajer, nie zwróciłyby swojej leniwej* atencji w stronę moich planów. Oczywiście to nie znaczyłoby o nich źle, ale zależało mi na większej uwadze, żeby różnorodność i ilość odpowiedzi była duża.

*poznawczo
  • 27 / / 0
Skrec po prostu dobrego lolka ktory bedzie sie ladnie i wolno palil :) Nie przesadz tez z iloscia, lepiej mniej niz za duzo. Reszte bajerki nawiń po spaleniu, to najwazniejszy etap. Uwierz, ze zapomni o smaku jointa szybciej niz myslisz
  • 385 / 5 / 0
Nie miałem zamiaru cię urazić i dziękuję, że ty też mnie nie nawyzywałeś od wuji itp.. Chciałem po prostu powiedzieć, że baby nie lubią (a przynajmniej na początku znajomości), jak facet się zbytnio o nie stara. Najlepsza metoda na podryw, to zaprosić gdzieś dupę, a potem traktować ją jak gówniare i olewać. Wypróbowane niejednokrotnie i sprawdzone.

Edit: Eee... tak, posty pana p. są chamskie i niezrozumiałe, nawet dla człowieka tak inteligentnego, jak ja :D
Ostatnio zmieniony 09 marca 2013 przez Nightmare240493, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 368 / 7 / 0
A ja proponuję byś zrobił ekstrakt z konopii im mocniejszy tym lepszy. Najlepiej gorącą benzyną ekstrakcyjną. Odparuj ładnie całą benzynę. Rozpuść ekstrakt w maśle. Zrób jej romantyczną kolację z winem kwiatami i świecami. Dodaj ekstraktu do jedzonka. Nie powinna wyczuć. Zaserwuj coś pikantnego i mocno ziołowego. Niech zje wszystko. Gadajcie o pierdołach niech wejdzie. Jak jej zacznie odpierdalać nagraj wszystko. Następnego dnia wyślij jej film. Powiedz że jak nie dostaniesz kasy to wyślesz rodzicom policji itp. Tadam masz gotówkę co miech. Plus uratowałeś biedne dziewczę przed narkotykami.
  • 385 / 5 / 0
Świetny pomysł, ale ja bym żądał seksu :D
  • 44 / 1 / 0
Polecam odmianę Durban Poison to 100% sativa. Piękna odmiana. Polecam beż zadnych dodatków typu damiana itp. Z damiany można zrobić napar.
  • 4894 / 853 / 0
@up Gratulacje odkopales temat z przed podan dwoch lat, swoja droga Scone moglbys napisac jak to sie zakonczylo :)
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.