Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 414 / 4 / 0
Strachu, że umieram, zapadam się w centrum handlowym, gdy wciągnęłam trochę za dużo.
Stopienia się z muzyka, którego doświadczam za każdym razem, gdy pale.
And I forget just why I taste, oh yeah, I guess it makes me smile
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
  • 269 / 5 / 0
Pierwszego tripa na 4-AcO-DMT i tego wejscia pt" ŚMIAĆ MI SIE CHCE"
Pierwszej mj o którą od nasiona zadbałem tylko ja -kurewsko mocna sativa
Bodyloadu na 2C-E i moemntu kiedy minal i zaczał sie trip do tej pory zadaje sobie pytanie czemu takie kurewskie uczucie nie spierdoliło mi tego pięknego tripa...
  • 430 / 5 / 0
"Kąpieli" na LSD. Tego ciepła i wirujących kropel, poczułam się jak beztroskie dziecko które kąpie się w zimnym morzu, w ogóle nie odczuwa chłodu i ma mnóstwo radochy.
  • 2518 / 28 / 0
Także nie zapomnę koncertu The Prodigy, kiedy wśród rozszalałego tłumu jarałem bakę.
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 433 / 2 / 0
Pierwszego solidnego tripa na każdej substancji jakiej próbowałem.

Bad tripa gdy przesadziłem z grzybami.

Lotu w kosmos gdy przesadziłem z MXE.

Sylwestra i fajerwerków na tryptaminach.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 1 / / 0
Gdy po meskalinie w akademiku chciałem pokazać ludziom węża (boa tęczowy 1,5m) który mi spierdolił w sterte ubrań do prania, nie chciało mi się go łapać więc zamknąłem pokój i wróciłem na bibe. Po 4 dniach cugu alkoholowego i tripów gdy chciałem go nakarmić przypomniało mi się że go wypuściłem z terrarium, znalazłem go po jakiś 3 godzinach w szlafroku - ofc. te 4 dni i noce wąż spędził zemną w pokoju na wolności.
  • 212 / 3 / 0
Pamiętam każdy pierwszy raz z daną substancją...a było ich około 80 %-D)
dodatkowo tripy które mi się wbiły w pamięć, to każdy trip na DMT, tripy na których przesadziłem z jakąś substancją [DOB, MXE (300 w noc), GBL na woodstocku (20ml na 3 podczas gdy byłem podpity)], tripy na których narobiłem przypału, oraz "kozackie dni" - przykład 5cio dniowej posiadówki u kumpla podczas której około 5-ciu osób zjadło 3paczki klonów, z 6g Tramalu i wypiło hektolitry piwa przepalone górą maczanki, podczas której działy się rzeczy które do tej pory pozostały niewyjaśnione i nie do zrozumienia.
Ogólnie pamiętam naprawdę masę swoich tripów, dokładnie potrafię określić okoliczności, dawki poszczególnych substancji i to zwykle SWOJE I KOMPANÓW!
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 1198 / 8 / 0
Wizyta w szpitalu po wpierdoleniu okolo 200 łysiczek. Najgorszemu wrogowi nie zycze. Nie bede opisywal, bo trauma powroci.
  • 81 / / 0
Sroga dawka. Szkoda, żeś niechętny do zwierzeń, bo bardzo chętnie bym poczytał :P
  • 456 / 14 / 0
tripu na 25i, rysowania kropek pisakiem na kartce i obserwowania jak sobie zyja i okrzyku "ZROBIE WIECEJ ZIELONYCH" :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami

Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.

Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.