Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ooo pisze:to kolego sa poczatki skreta ... po kazdym nastepnym ciagu bedziesz mial coraz gorsze skrety a pozniej bedziesz miec tak jak ja ze wystarczy 1 dzien grzania i full skret gotowy
czarny3211 pisze:Tak jak napisałeś sam zależy od organizmu .
Ale myślę ze 2-3 tygodnie i po Tobie.
Mam znajomego który jarał ze mną ponad miesiąc i nie dostał skręta , ja natomiast cos koło 2 tygodni pukania i po mnie było . A teraz 2,3 dni i tak samo skręca.
itd. itd. Jest cały temat o tym. Oczywiście są tam wypowiedzi głównie o skrętach po H a nie PST, a to zupełne inna liga.
Ale padają też przedziały czasowe rzędu dzień-trzy a nie tydzień. Więc uważam taką opcję za realną.
Choć życzę Ci @Pan, żeby SzachMat miał rację i żeby skręt Cię ominął :)
szachmat pisze:Łatwiej jest sobie powiedzieć, że to nie jest tak że ja chcę - ja przecież muszę !
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
u mnie mimo któregoś tam z rzędu ciągu po 2 tyg byłem bez skręta (fr01/02 evrydey, a jaki ty mak walisz?). Od kody złapałem już po pół roku ;d
Przede wszystkim podstawowym objawem jest katar, potliwość i sraczka- w takiej kolejności
Bezsenność to normalka nie koniecznie objaw skręta
ja wrzuciłem na bieg buprowy (ciężko było skończyć z codziennymi przepłuczkami), mam mały zapas maczku i zamierzam go opłukiwać co tydzien pozdro
aha z maku polecam robić "makiełki" (teraz mandarynki tanieją, to po kosztach sie zrobi), niektórzy tyle walą, że starczy na cały weekend dla rodziny 4 osobowej ;d w niektórych przepisach możecie znaleść info żeby dodać alko- ja nie polecam, bez jest przepyszne, jak ktos nie przepada za makowcem również polecam
albo kurwa nauczcie sie ciasta piec i sprzedawajcie na dzielnicach po taniości.. by mieć na następny maczek.
recykling kurwa, recykling
swoją drogą ciekawe ile piekarz dziennie zużywa maku.
Dobrze wiem, że nazwanie nic nie zmieni, czy nie wniesie- nie wiem, pewnie nie, kto to wie.
snooze pisze: a jaki ty mak walisz?
a waliłem grubo bo 3,25kg carrefoura a6215
ps. Wydawałeś 60zł na biedaFAZE??!?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.