Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3250 / 355 / 2
Kurwa nie chodzi o ten artykuł tylko o krąg w zborzu ze wzorem strukturalnym melatoniny.

Jak ktoś myli wzór strukturalny dmt z melatoniną to wiadomo że jest idiotą. Myślałem że to świeży krąg ale okazuje sie że ma ponad rok.

http://www.youtube.com/watch?v=9tKi7yf_C4k

Ale na hypciu jeszcze nie widziałem o tym info. Mi też by bardziej pasował tam Salvinorin-A ale takiego kręgu chyba nie było. Ja lubie ostatnio, nawet w sumie dosc dawno, duzo spac, moze to jakiś znak.

Ja mam swoją misję wy macie swoją, zawsze warto jest wąptić, ale lepiej mieć nadzieje na lepsze, tak dla draki. Jak sie mamy zawieść to trudno też nie ma tragedii. Ważne że jest spoko jak jest.

Romantyczka nie przesadzaj król i królowa już są, to dxm i salvia :D
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 3732 / 45 / 0
Jak bedziecie krolami swiata, to ja planuje zbiorowe samobojstwo, albo natychmiastowa rewolucje razem z szafotami i calym majdanem. :-D

Co do artu, to mogl to pisac sam papiez, jesli ewidentnie sa to bzdury, to bzdurami beda nadal, niezaleznie od tytulu naukowego autora.
Dla samej draki, to moge wierzyc, cholernie mi sie dzisiaj nudzi.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 2466 / 15 / 0
Sprawdzał już ktoś jak długo nie myć zębów aby zauważyć pierwsze psychoaktywne efekty ??
Ostatnio zmieniony 20 września 2012 przez White_Power, łącznie zmieniany 1 raz.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 129 / 4 / 0
mijają u mnie gdzieś 4 lata i jeszcze ich nie widac :/
ale przynajmniej mam zdrowsze zęby, zawsze jakiś plus,
ale wolałbym zostać oświeconym :rolleyes:
  • 663 / 13 / 0
jogurt pisze:
Jak ktoś myli wzór strukturalny dmt z melatoniną to wiadomo że jest idiotą.
W takim razie jakieś 95% populacji to idioci.
Nie każdy interesuje się takimi rzeczami jak wzory strukturalne substancji psychoaktywnych.

Co do kręgów - nie wiem. Nie znam żadnej technologii pozwalającej w krótkim okresie czasu na układanie zboża w taki sposób w jaki się to odbywa. Skoro nie wiem, nie mogę wykluczyć żadnej możliwości. Tego, że robi to zorganizowana na szeroką skalę grupa ludzi, wąska grupka wysoko postawionych osób, kosmici, jaszczurki, święty Mikołaj. Tego nie wiemy, może kiedyś się dowiemy.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 452 / 2 / 0
a widzieliście tego KUCYKA w lewym dolnym rogu na początku filmiku>?

to nie może być przypadek, może nadchodzi jednak ERA KUCYKA?
pomylili/liście się z tą melatoniną i dmt to z tym też mogliście.

kurde, bałem się o siebie, że mam za bardzo przećpany mózg ale jak się okazało są gorsze przypadki.
oczywiście bez urazy :heart:
The Smiths - Pretty girls make graves

kontakt tylko i wyłącznie przez gg - 5306912
  • 1587 / 11 / 0
Czmu tak bardzo boicie się niezwykłości?
rchiro the best
  • 2466 / 15 / 0
Szkoda ze pi zniwach bo poszedl bym zajebac czastke adrenochromu w zborzu. potrzeba tylko trzy kije lub rury i sznurek.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 550 / 3 / 0
White_Power pisze:
Szkoda ze pi zniwach bo poszedl bym zajebac czastke adrenochromu w zborzu. potrzeba tylko trzy kije lub rury i sznurek.
Tak złożonych, regularnych wzorów nie zdołałbyś zrobić sam przy pomocy sznurka i deski jednej nocy. Być może udałoby Ci się przy pomocy walca ogrodowego. Jednak taki "ludzki" krąg łatwo jest odróżnić od tych "prawdziwych". Na powierzchni prawdziwego zwykle znajduje się grudki bodajże żelaza, a kłosy zboża są stopione w pewnym określonym miejscu. Poza tym występują zaburzenia elektromagnetyczne.
Romantyczka pisze:
Czmu tak bardzo boicie się niezwykłości?
W różne niezwykłości wierzę, ale brednie z tej stronki to zwykłe NIEDORZECZNOŚCI, złudzenia chorych psychicznie. Chaociu, oni chcą Cię oszukać. Jeśli nie możesz tego zrozumieć to po prostu spróbuj przyjąć do świadomości. Zrozumiałbym, gdyby to były wywody czysto duchowe. Ale oni próbują w tym wszystkim posługiwać się nauką, w strasznie nieudolny, wręcz śmieszny sposób. I mówimy Ci to my, nie naukowcy, a ludzie którzy w najlepszym wypadku mają opanowane podstawy z dziedzin w ramach których ci głupole próbują umieszczać różne durnoty. Wiele z tych bredni mógłby obalić nawet logicznie myślący uczeń podstawówki.
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 578 / 8 / 0
Warto by zrobić syntezę wszystkich "przekazów" z niewytłumaczalnych czynnikiem ludzkim kręgów. Robi to ktoś? Będę wdzięczny za informacje.

[Nie czytałem artykułu]
Zakładając, że kręgi istotnie są przekazem, wzór niekoniecznie musi symbolizować wtłaczanie substancji do organizmu, zwłaszcza endogennych; poza zmianą poziomu melatoniny(na co jest wiele sposobów) może chodzić o wiele czynników powiązanych z nią, jak rytm dobowy, ekspozycja na światło słoneczne etc. Interpretować można na wiele sposobów i bez reszty elementów układanki pozostają tylko spekulacje.

Oczywiście zawsze może okazać się, że jest to jedynie test technologii(ludzkiej lub nie) i wybrano losową informację.
Uwaga! Użytkownik Amaterasu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...