Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 40 / / 0
bardzo wyraźne i niezwykle wyrafinowane sny miałam na drugi dzień po wzięciu 6-APB, kosmos jakiś, nie był to co prawda sen świadomy, ale po przebudzeniu nie mogłam wyjść z podziwu co się stało. Piękne a zarazem straszne.
  • 419 / 2 / 0
Po przerwaniu dłuszych niż tydzień ciągów na maczankach sny przez kilka dni są bardzo popierdolone, nielogiczne, ale jakby.. Wielogodzinne i wypełnione szczegółami. I ta wielogodzinność zostaje w pamięci po przebudzeniu! Całe pojebane przygody. I co ciekawe wcale nie są to koszmary, a wręcz przeciwnie, sny są jak najbardziej przyjemne, i człowiek budzi się przyjemnie wypoczęty. Przynajmniej u mnie tak to działa :) Ale nie polecam. Same ciągi na tym gównie klepią banię tak, że zazwyczaj chodziłem spać przy zapalonym świetle ze strachu przed huj wie czym :nuts:
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 385 / 5 / 0
Ja słyszałem o Galantaminie - jest na choroby neurologiczne, ale chyba każdy lekarz wypisze na poprawienie pamięci.
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn :D
  • 1358 / 23 / 0
paroksetyna(SSRI) wzbudzała we mnie niesamowicie wygięte, wyraziste i dziwne sny przez kilka miesięcy, były zdecydowanie bardziej barwne, a samych znów zapamiętywałem kilka razy więcej.
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2013 przez Ever, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 136 / 4 / 0
ja najciekawiej miałem po ciągach na mefedronie. Koszmary mieszane z pięknymi snami. Już nie raz mnie w piecu palili, smażyłem się na krześle elektrycznym, zmiażdżył tir itp. podróżowałem po świecie, bywałem na gagbangach heheh :) Żaden analog czystego mefa tego nie dawał :)
  • 291 / 2 / 0
Najbardziej wyraźne sny miałem po ciągach Am`owych.. Nie wiedziałem czy się obudziłem i coś powiedziałem czy powiedziałem to w zajebiście realistycznym śnie.. dlatego właśnie czasem wracam do Am`a
  • 2714 / 513 / 0
Ja na ciągach na AM nie miałem żadnych snów, tym bardziej realistycznych. Nie miałem czasu śnić, bo tylko się wybudzałem, żeby dopalić %-D
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 68 / 4 / 0
Niemal zawsze mam świadome sny po bezofuranach (raz mi się zdarzyło odzyskać świadomość w 5 snach pod rząd, to było niesamowite), niedawno odzyskałem świadomość we śnie po dysocjancie. W czasie abstynencji od sub psychoaktywnych czasami mi się udaje ale tylko wtedy kiedy przerwę sen a potem zmęczony usnę na nowo. Kiedyś ktoś na forum pisał o wpywie dopaminergików na świadome sny.

Kiedy odzyskuje świadomść we śnie, otoczenie nagle stanie się niesamowicie wyraźne, jak prawdziwy świat, ruch jest płynniejszy, mogę szczegółowo przyglądać się każdej rzeczy i wygląda ona jak w prawdziwym świecie, czuje wszystko czego dotykam, kiedyś pocałowałem dziewczynę we śnie, czułem jej oddech, wilgotne usta, moja ręka na jej karku czuła jej drżące ciało.

Mam dość małe doświadczenie ze świadomymi snami, zazwyczaj są krótkie i zdarzają się rzadko ale wydaje mi się, że kluczem jest zapamiętywanie snów oraz robienie testów rzeczywistości, we śnie podświadomość najczęściej przywołuje wspomnienia i to o czym myśleliśmy niedawno, dlatego, myślenie o świadomym śnie zza dnia, robienie tzw. testów rzeczywistości.
  • 733 / 2 / 0
polecam amfetamina przez 3 dni %-D czwartego dnia człowiek jest tak śpiący, że kładąc się od razu zasypia, wtedy nietrudno o świadomy sen. Testowane ostatnio. Oczywiście można być też po prostu bardzo zmęczonym, tak naturalnie.
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5801 / 1192 / 0
GBL... Miałem tak chore sny że ja pierdole, co godzinę się budziłem i znowu.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.