Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 1513 / 26 / 0
Miałem okazję zrobić 5g maczanki z tym kanna - bardzo przyjemne - dużo energii i euforii. Nie wypierdala z butów, nie dysocjuje. Ot takie miłe do przypalenia po południu czy na spacer - bez późniejszych problemów z ogarem. Miło się po tym gra na kompie. Nie powoduje zbyt mocnego gastro.

Samo w sobie szybko może się znudzić jak często palicie (miałem na zmianę ur-144). Na razie tylko nieco drogie jest...
mr_b∩ʁbꞁө
  • 269 / 3 / 0
Wczoraj paliłem dość spore ilości tego kanna. Mocna pizda, jak na kanna trzyma długo bo peak koło godziny, ogólnie działanie czułem długie godziny. Jeden z mocniejszych kanna jakie paliłem :D
cannabacchus
  • 1558 / 18 / 0
na osobe co pali codziennie choiazby 1 blanta styknie maczanka 1g/20g ? nie chce slabizny hehe

ps i mam do kupienia akb-48f to jest co innego niz akb-48 bez f?
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2013 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 1 raz.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 3955 / 147 / 0
to z f, to jest wersja fluorowa.
  • 269 / 3 / 0
Czyli chyba bardziej szkodzi na zęby XD Co do mojego poprzedniego posta to powiem więcej - trzyma naprawdę długo %-D
cannabacchus
  • 1558 / 18 / 0
to jak starczy 20g z grama czy zrobic mniej? nie chce wziac bucha i lezec godziny tylko lajtowo sie ujarac lolkiem na 2 ;)
  • 269 / 3 / 0
Ja bym zrobił tak 30g z grama. Jeszcze zależy jaki masz sort :)
cannabacchus
  • 1558 / 18 / 0
sort moge miec i nawet zajebisty ale 30g to nie bedzie za duzo? :) nie chce tez palic za duzo, bo ogolnie papierosow nie pale to po co maczanki mam duzo palic zeby sie zajebac hehe tak czy siak thx za info
  • 269 / 3 / 0
Mnie poprostu AKB zawsze sieka masakrycznie :D
cannabacchus
  • 212 / 3 / 0
Jeśli dobrze kojarzę to 1g kanna na 30g podkładu może okazać się zadziwiająco mocną maczanką. Przy braku tolerancji, buch powinien dawać subtelny stan a lufka mocne upalenie. (Przyjąłem, że nabicie to 0,1g podkładu i wystarcza na ściągnięcie 5 buchów).
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.