a na pewno można dożylnie? a wypić to chyba nie bardzo, albo doodbytniczo??
dziś już i tak nie będę bo wziełam aviomarin i zaraz ide do lodówki po kodeine
edit:
jak mi zostanie ten 1ml to mogę to na następny raz zachować czy sie nie nadaje i mam 2 ampułki ważne do września tego roku mogą być czy z nimi dać sobie spokój?
mirror pisze: a ja mam w domu ampułki hydroxyzinum, po 2ml i to jest 100mg chyba.
kusi mnie jak nie wiem, żeby to wziąć do kodeiny, ale boję się bo to domięśniowo trzeba i 100mg to chyba za dużo jak na 1 raz?
na jaki czas by to trzeba przed kodeiną i kodeiny tyle co zawsze czy mniej?
EDIT:
Wal całe 2ml na raz.
Pompka dwójka, igła czwórka. Chyba, że akurat nie będzie (a często nie ma) to 4,5.
ja tam bym to hydro w tej ilosci zostawila do lepszych celow, bo sama w sobie to ona jak na moj gust do niczego nie sluzy, no ale rob jak chcesz.
i nie laduj do nosa. splyw po hydro jest wyjatkowo oblesny
Sol pisze: nie wiem na jaka faze po tym liczysz, bo hydro zadnej ciekawej fazy nie daje, co najwyzej wlasnie przymulaenie i sennosc. jak na moj gust 40mg to niezbyt duzo, ot taka zwyczajna dawka "na sen" dla osoby bez tolerancji.
ja tam bym to hydro w tej ilosci zostawila do lepszych celow, bo sama w sobie to ona jak na moj gust do niczego nie sluzy, no ale rob jak chcesz.
i nie laduj do nosa. splyw po hydro jest wyjatkowo oblesny
No to władowalem 20mg do nosa i 20 doustnie. I jest dobrze. Przydalaby sie jakaś koda, albo coś ale jest przyjemnie.
Ew. można pierdolnąć i.v. z ampułki te 50-100mg, odczekać 15 minut i wtedy dowalić opiata. Tak jest chyba lepiej, bo to jest opcja dla wiecznie ściśnieniowanych ;)
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.