Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2784 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: hennessy »
drt pisze:
Czy macie jakies sposoby radzenia sobie z tym zjawiskiem ?
Na ile to rozwiązanie jest zdrowe ciężko powiedzieć, ale w moim przypadku 150-225mg dxm 1-2h przed fenyloetyloaminą w zupełności wystarczy, aby zadziałało deksowe znieczulenie, które sprawia, że co by się potem nie jadło, bodyloadu po prostu się nie odczuwa, a wrzucone wcześniej kaszlaki bardzo ładnie potrafią wzmocnić późniejszego tripa, więc nie trzeba też wpierdalać jakichś kosmicznych dawek, żeby było na tyle mocno, aby nie pojawiło się uczucie niedosytu. Sprawdzane parokrotnie z 2C-E, które wrzucane bez asysty dxm potrafi wywołać negatywne fizyczne odczucia na poziomie zjebanego Br-Dragonfly, co znacznie utrudnia późniejsze czerpanie z fazy jakiejś większej przyjemności.

Prawie dwa lata temu dane mi było pierwszy raz spróbować 3.3mg DOC'a, a zrobiłem to dzień po 450mg dxm, co okazało się genialnym zbiegiem okoliczności, ponieważ bodyload był na tyle minimalny, że nie musiałem sobie nim zaprzątać myśli, a jeden papier dowalił ze znacznie większą mocą.

Ech, ile bym dał, żeby znowu mieć okazję skosztowania tych kartonów... :heart:
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
O to dobrze sie składa jesli faktycznie DXM nieweluje bodyload to dobrym pomyslem bedzie zarzucenie wieczorem troche DXMu a z rana z 5 mg DOM po ktorym mam cholerny bodyload.
300 mg chyba wystarczy prawda ?
DXMu nie jadłem juz z rok czasu wiec nie mam tolerancji.
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2010 przez opak, łącznie zmieniany 1 raz.
kapo
  • 2784 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: hennessy »
Po roku tolerki nie będzie na pewno, ale możesz mieć pecha i zadziała tzw. reset, czyli jazda ogólnie będzie uboga w lubiane efekty i zupełnie niepodobna do tego, co dxm rzeczywiście potrafi zapewnić. Dopiero podczas kolejnego tripu (najlepiej w krótkim odstępie czasu - do tygodnia maksymalnie, najlepiej dzień po ;-)) wszystko powinno wrócić do normy. Ale my nie o tym...

Nie wiem jak u ciebie z metabolizmem dxm. Chodzi o to, żeby na następny dzień jeszcze w miarę cię trzymało, bo u mnie np. jest tak, że bez wspomagaczy w postaci soków grejpfrutowych czy najlepiej Citroseptu na drugi dzień jestem zupełnie świeży nawet po 900mg, główna mocna faza potrafi mi zejść nagle po 3-4h od startu, a rano mogę bez obaw nawet prowadzić samochód.

Jak się bawić, to maksymalnie, dlatego ja na twoim miejscu na noc zjadłbym jakieś 600mg, czyli tak, żeby było mocno i wizualnie, a nie tylko "inaczej". Wtedy na drugi dzień powinieneś być jeszcze dość mocno znieczulony (i tylko o ten efekt chodzi, psychicznie musi być już OK), czego w przypadku 300mg nie jestem do końca pewny.

No, ale próbuj po swojemu - w końcu to twoje ciało i mózg. ;-)

Najpewniejszy sposób, to dxm 1-2h przed (i wtedy 300mg to raczej absolutne maksimum).
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2010 przez hennessy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1876 / 23 / 0
Akurat mam takie metabolizm ze mnie jezscze trzyma a nie jestem hardcorem takim zeby mixowac DXM z DOM , domyslam sie ze ta jazda musi byc duzo bardziej hardcorowa od mixu DXM + 2C-E :D
Pozwole ze pan ala swietliste macki pobawi sie w królika doświadczalnego i da znać jak działa połaczenie obu tych substancji :D
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2010 przez opak, łącznie zmieniany 1 raz.
kapo
  • 2497 / 50 / 0
Zobaczymy :D
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 297 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Skurwol »
hef fan djud! :D

po próbach z 2c-e mam teraz cholerną ochotę na 4-ho-met'a .. szkoda że nie ma w żadnym polskim labie w tej chwili :( a zagranicznych z konkurencyjnymi cenami nie znam:(
nie bądźmy typowi bo jeszcze ktoś weźmie z nas przykład.
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
  • 757 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: blueberry »
Jakbym teraz mial kase i nie mial co trzeba to bym nakupil AMT. HO-MET jeszcze kiedys z pewnoscia gdzies bedzie a z tym moze byc kruuucho
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 50 / 0
A jak wyglada bodyload w przypadku 5-meo-amt? Bo kosztuje tyle samo, co amt(niecale 400zl za gram), ale dawkowanie ma znacznie mniejsze i mozna je nawet na karton wsadzic.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Hahaha, kapo nie jest hardkorem. Przeciez ty te papiery, tabletki i proszki jak czarnuch na glodzie wpierdalasz. :D

Czy przypadkiem miks DXM i 2c-e nie wywoluje jakis nieprzyjemnych interekacji? (zespol serotoninowy, bo samo 2c-e jest chyba slabym iMAO?).

Hahaha, kapo nie jest hardkorem. Przeciez ty te papiery, tabletki i proszki jak czarnuch na glodzie wpierdalasz. :D

Czy przypadkiem miks DXM i 2c-e nie wywoluje jakis nieprzyjemnych interekacji? (zespol serotoninowy, bo samo 2c-e jest chyba slabym iMAO?).
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Souless nie u kazdego wywołuje zespół serotoninowy , ale u mnie jak najbardziej :D
kapo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.