Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
drt pisze: Czy macie jakies sposoby radzenia sobie z tym zjawiskiem ?
Prawie dwa lata temu dane mi było pierwszy raz spróbować 3.3mg DOC'a, a zrobiłem to dzień po 450mg dxm, co okazało się genialnym zbiegiem okoliczności, ponieważ bodyload był na tyle minimalny, że nie musiałem sobie nim zaprzątać myśli, a jeden papier dowalił ze znacznie większą mocą.
Ech, ile bym dał, żeby znowu mieć okazję skosztowania tych kartonów...
300 mg chyba wystarczy prawda ?
DXMu nie jadłem juz z rok czasu wiec nie mam tolerancji.
Nie wiem jak u ciebie z metabolizmem dxm. Chodzi o to, żeby na następny dzień jeszcze w miarę cię trzymało, bo u mnie np. jest tak, że bez wspomagaczy w postaci soków grejpfrutowych czy najlepiej Citroseptu na drugi dzień jestem zupełnie świeży nawet po 900mg, główna mocna faza potrafi mi zejść nagle po 3-4h od startu, a rano mogę bez obaw nawet prowadzić samochód.
Jak się bawić, to maksymalnie, dlatego ja na twoim miejscu na noc zjadłbym jakieś 600mg, czyli tak, żeby było mocno i wizualnie, a nie tylko "inaczej". Wtedy na drugi dzień powinieneś być jeszcze dość mocno znieczulony (i tylko o ten efekt chodzi, psychicznie musi być już OK), czego w przypadku 300mg nie jestem do końca pewny.
No, ale próbuj po swojemu - w końcu to twoje ciało i mózg. ;-)
Najpewniejszy sposób, to dxm 1-2h przed (i wtedy 300mg to raczej absolutne maksimum).
Pozwole ze pan ala swietliste macki pobawi sie w królika doświadczalnego i da znać jak działa połaczenie obu tych substancji :D
po próbach z 2c-e mam teraz cholerną ochotę na 4-ho-met'a .. szkoda że nie ma w żadnym polskim labie w tej chwili :( a zagranicznych z konkurencyjnymi cenami nie znam:(
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
Czy przypadkiem miks DXM i 2c-e nie wywoluje jakis nieprzyjemnych interekacji? (zespol serotoninowy, bo samo 2c-e jest chyba slabym iMAO?).
Hahaha, kapo nie jest hardkorem. Przeciez ty te papiery, tabletki i proszki jak czarnuch na glodzie wpierdalasz. :D
Czy przypadkiem miks DXM i 2c-e nie wywoluje jakis nieprzyjemnych interekacji? (zespol serotoninowy, bo samo 2c-e jest chyba slabym iMAO?).
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.