howlman pisze:Nigdy więcej DXM i LSA - za duży bodyload i ogłupiają(tak LSA też!).
DXM i MJ też odpadają. Mocno wyniszczają, głównie psychikę. Bardzo z nimi przesadzałem, nadużywałem ich i to właśnie one przyczyniły się do mojej degradacji. Właściwie sam jestem sobie winien, ale one bardzo mi w tym pomogły.
Zarówno dxm jak i mj wywołały fobię społeczną jak i depresję.
Po zjaraniu siedzę i niewiele myślę, nie odzywam się. Istnieję tylko fizycznie, psychika mi się wyłącza. Dostaję negatywnych myśli, źle oceniam ludzi i każdy wydaje mi się chujowy, choć wiem, że to nieprawda.
So, 18 lutego 2012, 23:26
Zapomniałem dodać....
Nigdy więcej MDEC (analog MDE z RC).
Nie polecam nikomu. Psychodela czystoamfetaminowa, OGROMNE zniszczenie w ukladzie krwionosnym/sercu, nieprzyjemna bania (wrecz jak deliriant, choc ciekawe rozkminy rowniez na chwile sie pojawily).
scalono | idk
Powód: scalenie
:)
ale powiedz ziolo, bylo 10 godzin euforii?
zioloziolo pisze:Nigdy MDPV.
I nigdy więcej tramca i.v.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.