Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 452 / 2 / 0
z tego co słyszałem to też Steve O całkiem nieźle sobie żyje. szczegółów nie znam ale coś kiedyś o eksperymentach z PCP słyszałem. na początku też widać, że się sztacha czymś (gaz rozweselający to to?)

jakby kogoś interesowało:
http://www.youtube.com/watch?v=fkvVcQr6JU4

nie żeby mnie interesowało życie prywatne 'celebrytów' (podobnie jak kogoś wyżej wkurwia mnie to słowo ;s) ale tacy ludzie zawsze mnie fascynowali.
The Smiths - Pretty girls make graves

kontakt tylko i wyłącznie przez gg - 5306912
  • 204 / 5 / 0
Natomiast Whitney Houston, juz nie zacpa kolejny raz.
R.I.P
-Why do my eyes hurt?
-You've never used them before.
  • 488 / 8 / 0
Klub 48 zebrał kolejną ofiarę :'(
['][']['][']['][']
  • 883 / 10 / 0
O co ten płacz? Trochę se pożyła i starczy. :P Możliwe, że sama tak uznała.
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2012 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 5 / / 0
No proszę, Whitney nam odjechała pośrednio z winy ukochanego mixu (jak wnioskuję z różnych postów w tym temacie) wielu z Was - alpra + etanol. Mi osobiście trochę jej szkoda. A co Wy na to?
Uwaga! Użytkownik nadir nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 886 / 9 / 0
Z tego co słyszałem znaleźli ją w wannie twarzą w wodzie. Sam mix bezpośrednio ją nie zabił jeśli taki miał miejsce. Trzeba jeszcze poczekać na sekcje zwłok i wyniki badań toksykologicznych. Tak czy siak szkoda, że w taki sposób odeszła. Taki talent rodzi się rzadko.
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 28 / 0
No masz rację Tinos nie każdy ma taki talent do ćpania narkotyków, co potwierdziła w Sopocie w roku 1999. Chociaż masz rację, może ogarnęła ją mega senność spowodowana tą mieszanką i po prostu jej się przysnęło, co nie zmienia faktu, że narkotyki były przyczyną śmierci. Pośrednią, bo pośrednią a jednak.
  • 1519 / 20 / 0
jamstirling pisze:
Natomiast Whitney Houston, juz nie zacpa kolejny raz.
R.I.P
Nom, i tym razem Kevin Costner jej nie uratował
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 3309 / 22 / 0
Skąd macie te informacje o Houston? Z tego co widzę, to tylko teoria wywnioskowana z tego, że miała wcześniej problemy z dragami.
sqrt(666)
  • 1743 / 26 / 0
Gdybym miał umrzeć od mixu alpry z alkoholem, to dawno już byłbym drugi Czesiu i doił paliwko Pana Kaliny wraz z Marcelem i Pułkownikiem na cmentarzu :cheesy:
Non omnis moriar.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda

Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).

Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie

Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.