Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 576 / 11 / 0
Jeśli gościu nie jest wkrętem(mało prawdopodobne) to musi mieć wyjątkowo niskie IQ i parę innych rzeczy :retarded:, plus zwiększoną ilość CYP2D6. Jak na serio ma 18 lat i jest więcej ludzi takich jak on to nie ma zbyt dobrej przyszłości dla tego świata :wall:...
Uwaga! Użytkownik howlman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 147 / / 0
howlman pisze:
Jak na serio ma 18 lat i jest więcej ludzi takich jak on to nie ma zbyt dobrej przyszłości dla tego świata :wall:...
Czytasz to forum i jeszcze w to wątpisz? ;) Dragi są fajnym urozmaiceniem, ale nie podstawą ;)
Wątek naprawde prowokujący, o szkodliwości DXM możesz poczytać w dziale dekstrometorfanu..
Prosi się o usunięcie ;) Pozdrawiam
usunięto - surv
  • 576 / 11 / 0
Tak tyle, że ja mam "prawie 18" lat... Jak to zobaczyłem to myślałem, że mnie krew zaleje :motz:.
Uwaga! Użytkownik howlman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 241 / 6 / 0
HardCoreSex pisze:
Postaram się wziąść za siebie
postarasz się co zrobić? :)
dobra pizda.
  • 66 / 1 / 0
jesteś jedna wielką prowokacją :-)
znow sam chodziłem tu po parku - sam - pare browarków,spacer,walkman, bębny - DALEKO OD POPART'U...
  • 397 / / 0
podpalacz pisze:
HardCoreSex pisze:
Postaram się wziąść za siebie
postarasz się co zrobić? :)
braść za siebie ;-)
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 3854 / 316 / 0
Kurwa, jakie to ckliwe.
  • 418 / 2 / 0
jeden kolezka mial coś podobnego chyba.Po zarzyciu stosunkowo małej dawki 300mg połączonej z mj przez dwa dni miał wrażnie że jego głowa jest pusta i że nie myśli chodz normalnie gadał, troche miał obawy że tak zostanie i że uszkodziło mu mózg ale przeszło :) Nie ma co sie wkręcać w figle umysłu tylko starać sie wkrecac w życie i bedzie git ;-)
  • 1 / / 0
Jak masz takie myśli na Acodinie, to nie żryj więcej, bo to się obróci przeciwko tobie. może po miesiącu, może po roku.
  • 385 / 5 / 0
Facet, kurwa, ja pierwszy raz gdy brałem DXM (i dragi w ogóle) jeszcze dwa tygodnie po fazie miałem urojenia typu: spadam z kanapy, chociaż leże najbliżej oparcia, jak tylko się da, mam pustke w głowie, gorączkę, umieram przed snem itp. itd.. Wtedy jeszcze byłem nowy w tym temacie; strasznie chciałem uciekać od rzeczywistości, ale bałem się potencjalnych szkód zdrowotnych, dlatego takie efekty. Wczoraj jebłem 8 tabletek Acodinu a dzisiaj nie mam ani zawrotów głowy, ani nic z w/w efektów. Do narkotyków trzeba dorosnąć, a jak się jest takim hipochondrykiem, to później są wkręty i tego typu urojenia. Nie wiem tylko, czemu tylko go tak atakujecie: młody jest, musi się jeszcze dużo nauczyć.
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.