Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 140 / 1 / 0
ATENCJA MOTZNO
h͜y̶pe̡r͞re͜a̴l̕ ̶4 ̢t́eh̷ ͠ẃin̴z̢z̕
  • 2814 / 14 / 0
Re: Annonymous
Nieprzeczytany post autor: PcP »
Blefujesz pisze:
Te marsze oburzonych w maskach v jak vendetta to ich ziomki?
Tak.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 915 / 4 / 0
Ostatnio słyszałem w radio 16letniego na oko dzieciaka, który powiedział "Do cholery, jestem istotą ludzką! Moje życie ma wartość!" - kto nie wie, to cytat z filmu "Network". Fragment z tej przemowy przewijał się chyba przez wszystkie Zeitgeisty.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
Porządek może i zrobią, ale będzie to chwilowa akcja. Ludźmi rządzi papka i nie zanosi się na poprawę ;)
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 1033 / 7 / 0
Co? co to jest 'papka'?
  • 915 / 4 / 0
Hasłowo budowane światopoglądy, bez głębokiego zrozumienia.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 357 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cyric »
Masterfilter pisze:
Pięknie, ładnie, również wkurwia mnie obecna sytuacja, ale nie widzę świata jak te pojeby. Ślepi głupcy, nie rozumieją, że socjalizm cofa w rozwoju.
Jaki socjalizm? Nie kminisz.
System rozjebany = 'izmy' przestaja miec sens.

W sobote okupowalem Maastricht i bede to robil niemal codziennie, a wy?
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old1125 »
Marsz wkurwionych czy tam rozgoryczonych" był odebrany przez wiele warstw społecznych jako lewacki odruch szczeniacki", a te anonimy miały fejsśmiecia rozjebać i gówno wyszyło.
Od mastrichtów wolę "Uważam rze".
Siste, viator!
  • 357 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cyric »
Wiele warstw spolecznych kmini mniej niz masterfilter. Fejsbuk za miesiac, i juz doszlismy do tego, ze to nie Anonimowi (przynajmniej nie glowna frakcja). Po chuj mieliby strzelac sobie w stopy? Wiekszasc akcji rozchodzi sie wlasnie przez fejsa, to zajebiscie uzyteczne narzedzie.
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
Miały rozjebać, ale 5 listopada. Miały rozjebać, a info jest wrzucone na nowo założone konto youtube, żadnych innych informacji.
Wydaje mi się że to marna prowokacja jakiegoś chłopa który chciał sobie zażartować.. zobaczymy
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.