Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
Sweet Bulldog pisze:
Coraz częściej dopada mnie szare życie i obowiązki- przede wszystkim moja kobieta, z którą mi dobrze, lecz czuje się przez to ograniczony. Sama nie pali, a ja wyjątkowo lubię fazować na różne sposoby.
Czuje też niedosty- coś mi ucieka podczas ćpania i patrząć w drugą stronę- podczas gdy jestem trzezwy.
[...]
Moze to zabawne, a moze nie, ale moj dobry znajomy ma podobne problemy ze swoja kobieta i przez to zauwazylem, ze czesciej jara, ogolnie lazi smutny i namawia do eksperymentalnego baniowania. Ona oczywiscie sie mocno wkurwia, kiedy dowiaduje sie, ze pali; on klamie i calosc sie zapetla. Glupia sprawa, kiedy czlowiek potrzebuje takiej odskoczni od wlasnej dziewczyny. Ja ze swoja bylem szczery, chociaz tez srednio to akceptowala. Poroznilem sie z nia z innych powodow, przez ktore zle sie czulem no i koniec stalego dupcz... yyy, milosci, znaczy sie ;>
  • 1680 / 266 / 0
Ja ze swoją fazowałem, hehe, zaliczyła m.in. MJ, amfetaminę, DXM, efedrynę, kodeinę, tramadol oraz niemało występków z MDMA, ale od wakacji nic nie bierze, więc mi też nie pozwala, więc często trzeba było ją okłamywać, ale już z tym skończyłem. Teraz tylko musi mi przejść ochota na zarzucenie z nią MDMA bo miło wspominam wspólne pie.. tzn. pigulenie.
Największy przegryw na forum
  • 273 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
Taaak. W życiu często bywa ciężko. Bądz co bądz najpiękniejsze życie jest i tak bez używek. Używki są dla ludzi słabych. (ale i tak nic ni sprawi że przestane palić) Peace.. lecce do szkoły już i tak jestem spóźniony
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr CoX »
Korlic pisze:
Bądz co bądz najpiękniejsze życie jest i tak bez używek. Używki są dla ludzi słabych.
Używki są dla ludzi silnych!!! To słabi mają z nimi problemy! A które życie jest lepsze sam widzisz.Jedni lubią wąchać kwiatki drudzy jak im skarpety śmierdzą i taki lajf.
Nie dyskutuj z idiotą,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a później pokona doświadczeniem
POSTULUJĘ O BOJKOT KANABY I PRODUKTÓW PRODUKCJI IRAŃSKIEJ
  • 120 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: TasteOfHaze »
i tak najprzyjemniejsze jest puszczanie bąków pod kołdrą
Uwaga! Użytkownik TasteOfHaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: w3bster »
oraz przypalanie lufki palnikiem przy otwartej beczce spirytusu obok łóżka
Uwaga! Użytkownik w3bster nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 195 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Infamis »
Obydwu stanom trzeba poświęcać sporo czasu ,temu trzeżwemu jeszcze więcej bo on nie sprawia takiej przyjemności.
We will never find the cure
Useless me and useless you...
  • 1680 / 266 / 0
Infamis pisze:
Obydwu stanom trzeba poświęcać sporo czasu ,temu trzeżwemu jeszcze więcej bo on nie sprawia takiej przyjemności.
Subiektywna opinia. Mnie sprawia o wiele większą przyjemność niż fazowanie.
Największy przegryw na forum
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: axelf »
Na czym polega wyższość zaćpanego życia nad trzezwym? Chyba na tym, że wkraczamy w inny nieznany świat i to nas kręci. Chcemy tego! Chcemy to poznać! Nienawidze paplaniny, że ludzie wpadają w dragi, bo maja kłopoty/chca uciec od codziennych problemów itp. Pewnie że są takie osoby, ale zdecydowana większość jest po prostu ciekawa, chcą doznać czegoś nowego w tej swojej monotonii zycia.
Uwaga! Użytkownik axelf nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 26 / 0
Więc jeżeli uciekamy od monotonii czy od czegokolwiek uciekamy, to znaczy - tak mi się zdaje, że zastana rzeczywistość nam nie odpowiada a jednocześnie nie potrafimy jej zmieniać. Zostaje się przystosować. Ale czy tego chcemy. Zatem mamy KŁOPOTY albo PROBLEMY z przystosowaniem. Wcale nie jesteśmy tacy kurwa świetni jak niektórzy by chcieli. Jesteśmy przeciętni - mamy tylko odpał na szkodzenie sobie w imię jakiegoś chuj wie czego - np. przyjemności czy jakichś innych psychicznych sensacji a, że substancje z którymi uparliśmy się obcować w dużym stopniu wpływają na mózg, to i ocena sytuacji jest nie do końca prawidłowa.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.