Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1180 / 5 / 0
Mi zdarzało sie podróżować po gblu i całkiem ok tylko, że monotonnia i samo w sobie nasenne działanie gbla, powodowały, ze większą część podróży najzwyczajniej przesypiałem.
  • 3206 / 175 / 0
Wybaczcie za OT, ale Czesław - jak on tam jeździ? Tzn. ile razy w miesiącu?

A do pociągu to DXM + muzyka, ogarniesz plus półsen plus odbiór muzyki :)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 672 / 126 / 0
do samolotu nie polecam DXM na pewno, a pociag to zdecydowanie opio, ale jak czeslaw pisal, mozna sie wjebac. i czasem przespac swoja stacje. :) ale dzieki dragom kawal swiata sie zwiedizlo nie do konca to planujac a jednoczesnie tez motywowaly zawsze do podrozy ciekawszej.
  • 373 / 150 / 0
Witam, to mój pierwszy post ;-)

Szykują się wakacje i myślałam o wypróbowaniu kodeiny (150g). Mam raczej marne doświadczenie z dragami i trochę boję się przypału, głównie ze względu na szpilkowe oczy. Z drugiej strony tyle czasu wolnego pasowało by wykorzystać w jakiś ciekawy sposób :-D Jakieś rady dla neofity?
  • 353 / 5 / 0
aired pisze:
Witam, to mój pierwszy post ;-)

Szykują się wakacje i myślałam o wypróbowaniu kodeiny (150g). Mam raczej marne doświadczenie z dragami i trochę boję się przypału, głównie ze względu na szpilkowe oczy. Z drugiej strony tyle czasu wolnego pasowało by wykorzystać w jakiś ciekawy sposób :-D Jakieś rady dla neofity?
Ja bym Ci radził uważać na mdłości, szczególnie jeśli byś brała pierwszy raz kode. Moze jakbyś wyrobiła sobie receptory kilka dni wcześniej a przed wzieła aviomarin byłoby okej? To tylko takie przypuszczenia a jeszcze przecież dochodzi do tego cała czerwona mordka i swędzenie.
  • 83 / 1 / 0
to bedzie zależało od poziomu zaawansowania, ja to bym polecał tramadol albo kodę, mj, dla bardziej hardkorowcow psychedeliki
  • 614 / 5 / 0
baka.

i dużo słodyczy.
  • 1098 / 6 / 0
Wydaje mi sie, ze po opiatach moglo by mulic na zoladku podczas podrozy i te fale ciepla mogly by byc bardziej dokuczliwe, niz przyjemne.

Polecilbym laptopa i amfetamine..
  • 133 / 2 / 0
Na podróż wieczorem lub nocą autobusem nie ma nic lepszego niż DXM w dawce na mocne drugie plateau lub słabiutkie 3cie...wtedy to tylko słuchawki na uszy i jest cudnie....Jakaś tryptaminka homecik albo 4-AcO-DMT też się nadadzą...jazda z pewnością nie będzie nudna %-D.
A jeśli chcemy podróż spędzić na totalnym chillu słuchając jedynie muzyki,to najlepsza będzie koda + jakieś benzo no ewentualnie browar,wtedy podróż minie szybko i będzie wyjątkowo przyjemna ;] Na nocną jazde taki stan się raczej nie nadaje,dlatego ten mix dedykowany jest głównie na podróż za dnia....aha jeszcze jedno,mam nadzieje że chodzi tylko o podróż w charakterze pasażera,bo jeśli ktoś chce po tym kierować pojazdem to daleko nie zajedzie %-D
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2011 przez FeRu89, łącznie zmieniany 1 raz.
FeRu Raprodukcja

Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),

https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja

https://soundcloud.com/feru89
  • 968 / 96 / 0
ODPOWIEDZ
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.