Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5985 / 1237 / 43
Widać różnie na każdego działa ;)
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2785 / 57 / 0
A propos elektroniki na deksie, to może 2 tygodnie temu na tripie kompletnie siadł mi router. Walczyłem z nim, ale bez rezultatu, teraz mam nowy. Dziwne, dziwne...
  • 2372 / 57 / 0
To jest dopiero ekologiczna energia, prosto z mózgu! Co tam atomy... ;)
A tak refleksyjnie, chciałbym doczekać czasów, gdy dex zostanie zbadany z takim szacunkiem, jaki Mu się należy...
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 3205 / 176 / 0
Ja wielce wierzę w potęgę mózgu ludzkiego. Uważam świat z wyobraźni/wspomnień za absolutny twór ludzkiego mózgu, jednak nie potrafimy utrzymać tego świata.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / / 0
fale mózgowe to fale mózgowe na pewno nie zegniesz wzrokiem lyzeczki jedzac kaszlaka codziennie, ale cosik tam pewnie zmienia ja jestem ciekawy czy kaszlak mnie rozwija czy cofa umyslowo. Ale jedno co wiem na pewno to ze poszerzył moje horyzonty myślowe.
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
  • 2235 / 8 / 0
Nie pcha ani w przód(nie rozwija) ani nie cofa; rozkręca, tj tworzy spin.

Wiara w paranormalne własności fal elektrycznych mózgu to naiwna wiara. One są jedynie przejawem, formą, wizytówką Źródełka paranormalności - świadomości. Oddziaływanie świadomości jest natychmiastowe, całościowe i nieskalowalne. I nie polega ono na relacji przyczyna-skutek. Gasnąca latarnia jest tyle skutkiem co i przyczyną.
  • 5985 / 1237 / 43
A czytał ktoś może taką książkę "Sekret" ? Może fale mózgowe na deksie to nic innego jak prawo przyciągania ? Ot taka moja rozkmina.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 574 / 3 / 0
Ja to popierdolony od dziecka jestem, latarnie gasną nawet gdy przechodzę obok nich na trzeźwo. Kiedyś nawet popsuł mi się samochodzik na baterie, a dexa to ja na oczy wtedy nie widziałem - niezbyty dowód na to że mam moce nadprzyrodzone.
  • 5299 / 106 / 0
Po DXM mózg nie funkcjonuje, więc nie wiem po co ten temat :D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 402 / 3 / 0
Podgladanie znajomych jest możliwe na dużej dysocjacji, ale system dał mi do zrozumienia, że takie podglądactwo nie jest przez niego mile widziane. Jest za uszanowaniem intymności innych użytkowników życia.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.