Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 634 / 4 / 0
Jakby ktos nie zauwazyl: temat juz dawno nieaktualny.

Nie jestem modem, ale proponuje swoje uwagi pisac w temacie 'drag, ktory wylacza emocje' ;-)
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 576 / 8 / 0
no racja koniec tematu... własnie wyłączyłem emocje całkowicie :)
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 3490 / 56 / 0
Kaamil1922 pisze:
zioła nie polecam...
No co Ty stary, przecież to jest święta roślina, sam Bóg Osobowy, Pan Jah ją zesłał. Pomaga na wszystko stary, już 10 tysięcy chorób znaleźli które leczy. Na doły też idealne.

Bless!
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 614 / 5 / 0
Kurwik pisze:
Kaamil1922 pisze:
zioła nie polecam...
No co Ty stary, przecież to jest święta roślina, sam Bóg Osobowy, Pan Jah ją zesłał. Pomaga na wszystko stary, już 10 tysięcy chorób znaleźli które leczy. Na doły też idealne.

Bless!

czasami cię nie rozumiem. nigdy raczej na ziółko nie narzekałeś a w tym poście wyczuwam wyraźną ironię. chyba, że się mylę?
  • 663 / 13 / 0
Kaamil1922 pisze:
albo cytaty że ktos po tramie był jak warzywo ja po 200mg majki i 4 klonach też byłem i co to ma do rzeczy???
Pytał o coś co wywołuje znieczulicę, więc odpowiedziałem odwołując się do własnego doświadczenia.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
duke01 pisze:
Kurwik pisze:
Kaamil1922 pisze:
zioła nie polecam...

Bless!

czasami cię nie rozumiem. nigdy raczej na ziółko nie narzekałeś a w tym poście wyczuwam wyraźną ironię. chyba, że się mylę?
Doszukujesz się na siłę. Tu w ogóle nie chodzi o zioło.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 381 / 12 / 0
ja tylko jestem ciekaw poco ten watek zostal utworzony, bo koles ktory cpa 16 lat i dokladnie wie co jak na niego dziala na pewno nie utworzyl go po to, aby sie dowiedziec co zacpac tym razem. Pierdolenie
Zablokowany
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.