Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 274 / 9 / 0
Widział ktoś film 'In the Name of the Father'?
Tam był bardzo ciekawy sposób przemycania LSD - nasączanie puzzli.
  • 2876 / 99 / 0
Świetny pomysł, koala, nasączysz puzzle marihuaną i gra muzyka !
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1558 / 18 / 0
babka nasączała cukierki LSD :D to na prawdę może wypalić, tylko skąd weźmiesz LSD w płynie? oo, możesz je nasączyć 25D-NBOMe, przecie to jest nawet legalne! nie moge..
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 488 / 7 / 0
Kiedyś słyszałem o szlugach nakropionych olejkiem haszyszowym. Tylko kurwa skąd to zdobyć.
  • 460 / 5 / 0
Zrobić sobie przy użyciu gazu do zapalniczek.
  • 845 / 12 / 0
Co miecha bez jaranie nie wytrzymasz ? Poczatkow nwet dobrze nie jarac, bo nie jestes otepiony. Rispekt latiwej uzyskac.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 28 / 0
no ja w psychiatryku jarałem papierochy nasączone opium, ale to nie jest metoda na przemyt, co ja powiem, że mi szlugi w warsztacie w miskę z olejem wpadły? ale brat jest sęp i mu to nie przeszkadza?

proszę nie kwestionować jego nałogu. To prawdziwy, konsekwentny, rzetelny i nieprzejednany marihuanista. Od trzynastego roku życia non toper. Ale spoko, nawet alfabet zna, do "m".

spoko spoko, już wiem co i jak, niedługo można będzie skrobnąć zbiór opowiadań pt. "Zieleni się montelupich".

niemniej wymyślajcie, mam ambicję pokonać wraże straże na milion i jeden sposobów.

a "W imię ojca" to pierwsze i godne skojarzenie. "Dlaczego tak giną te puzle?" czy: "dzisiaj latamy na Afryce" :))

swoją drogą ciekawe, czy można byłoby otwarcie podać coś legalnego, akurat enbomy to by wieki czekały na laboratoryjną weryfikację, ale takie tam mieszanki, to krótka piłka - nie zabarwia na czerwono, nie trawa, ćpaj synu. Czy nie?
  • 2129 / 29 / 0
Może przykleić pod podeszwą (tylko musi to być but najlepiej skórzany z flekiem jak na zdjęciu http://www.bata.pl/rady/z-czego-sklada-sie-but.html) przykleić w tym wklęsłym miejscu które nie styka się z ziemią. Można by też zrobić dziurę w samym fleku.
W każdym bucie jest też wyściółka albo wkładka z materiału (nie wiem jak się to fachowo nazywa)można by tam dragi umieścić i ową wkładkę przykleić co by nie wyleciała przy trzepaniu butem.
  • 230 / 6 / 0
Jak Cię (czy raczej brata) interesują mieszanki, to przecież możesz np. JWH-210* nasączyć jakieś ziółka (popróbowałbym co ma przyjemny dym i nie przypomina mj żeby przypadkiem podejrzeń nie nabrali) i przekazać to bratu w oryginalnym opakowaniu (ważne żeby wyglądało na nieruszane). W chuj małe szanse wtopy imho, nawet jak tam zajrzą. Dorzuciłbyś mu normalny tytoń i maszynkę do skręcania, i niech se kręci blanty (żeby nikt nie nabrał podejrzeń czemu np. miętę pali). tytoniu bym nie nasączał bo jeszcze sprawdzą to testem. Nie mam pewności czy test nie może dać fałszywie pozytywnego wyniku na THC, co poskutkuje badaniem laboratoryjnym i tym co poniżej. A jeśli test nic nie wykazuje to oczywiście najlepiej tytoń nasączyć.

Dać mu coś legalnego ot tak nie możesz bo na mocy nowych przepisów dojebią Ci min. 20k zł kary za udzielanie środka zastępczego.

Życzę powodzenia ;-) .

* Dym nie ma smaku i zapachu więc substancja też chyba nie.
Autor pomysłu z braniem sody przed kodeiną, możesz wziąć kodę za moje zdrowie.
  • 672 / 126 / 0
pocztowki sa dobre do przemytu helu do srodka.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.