Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zmiany ścierwa
Dobra, bez zmian
102
10%
Chujowa, lecz zawsze taka była
169
17%
Była dobra, ostatnio poziom spadł
388
38%
Była chujowa, ale ostatnio się poprawiła
78
8%
Nie zauważyłem żadnych zmian
42
4%
Jest popierdolona, robi rozpierdol w czaszce, i działa nie jak fryta
230
23%

Liczba głosów: 1009

ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Pytanie do ogółu.
Ktoś wie co to jest ? Dostał jeden ze znajomych coś takiego i próbujemy rokminić co to.

[ external image ]

[ external image ]

Czerwone i niebieskie elementy całkowicie rozpuszczalne w wodzie, natomiast białego zostało ok 1/10 z całości białego proszku.
W smaku dziwnie słodka oraz mega gorzka.
W zapachu czuć słodką woń z jakimis chemikami ale nie jesteśmy w stanie określić/skojarzyć co to.
Po wtarciu w dziąsło przez jednego ewidentne mrowienie i "pulsowanie".
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2009 przez diablo537, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 86 / / 0
Nic tam na tych photo nie widze... No ale pewno jakies dealer paskudztwo dorzucil zeby zaoszczedzic, jak to zwykle bywa. A i kiepskiej jakosci to wyglada bo to biale cale jest, a czysta amphetamine jest rozowa w odcieniu...
latajacy holender to ja
http://www.youtube.com/watch?v=GrlXBGU14EQ

wybaczcie brak polskich znakow ale od lat mieszkam za granica i nie mam polskojezycznego komputera, a i przepraszam za moj polski, nie uzywam go na co dzien od lat i nie bic jak bede prosil o wytlumaczenie jakichs zwrotow etc.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: diablo537 »
To jeszcze jedno foto.

http://img43.imageshack.us/img43/8489/270820091052.jpg

Kliknij 2x aby powiększyć do pełnego rozmiaru.
Ostatnio zmieniony 02 września 2009 przez nicze, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 86 / / 0
Faktycznie jakies niebieskie drobinki tam widac, takie mniej wiecej w kolorze. Nie mam pomyslu co to moze byc. Przykro mi.
Ale jak mozesz to oddzielic to oddziel, jak nie to sie nie przejmuj bo nie wyglada to na nic co byloby bardziej szkodliwe niz sam drug.

ps. patrzac na to zdjecie w powiekszeniu az mi nagle w nosie sie zapach amphetamine pojawil :scared: dziwne to tricks mozg robi czasem. :nuts:
latajacy holender to ja

wybaczcie brak polskich znakow ale od lat mieszkam za granica i nie mam polskojezycznego komputera, a i przepraszam za moj polski, nie uzywam go na co dzien od lat i nie bic jak bede prosil o wytlumaczenie jakichs zwrotow etc.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: diablo537 »
No przychodzi nam tylko do głowy proszek do prania, albo tabletki do zmywarki - bo te w większości mają właśnie takie niebieskie i czerwone drobinki...
Zobaczymy, może jeszcze ktoś sie wypowie albo miał z czymś takim do czynienia...
  • 77 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Good »
tak jak pisal poprzednik,diler czegos dojebal jak przewaznie robia z poczatkujacymi,zatruc sie nie zatrujecie ale amfy to tam bedzie pewnie z 10% i nic wiecej,hehe taki walek,a do tego goscia przedemna jak amfetamina czysta nie jest biala wlasnie ze jest biala,ale moze tez byc kremowa zalezy od syntezy i domieszek,ale do bialej najlatwiej byle jakiego bialego gowna dojebac i najlatwiej pociulac.jak bedziesz kupowac nastepnym razem to poweisz dilerowi zeby posypal ci kreche na sprobowanie bo sie nie dasz robic w chuja.
Uwaga! Użytkownik Good nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
Good ja moze iz ponad 10 lat nie bralem ale jeszcze pamietam, ze czyste amphetamine sulfate czy amphetamine sucrate jest rozowe. Jak ja bralem, to takie biale to wlasnie byly te najtansze, najnizszej klasy dostepne na kazdym rogu ulicy, potem byly drozsze takie brazowe troche to byly z heroine mieszane i najdrozsze, najczystsze to wlasnie rozowe w kolorze byly, ale i tak ze 150-200£ na ounce drozsze.
latajacy holender to ja

• 77 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Good »
to zalezy moze byc i zielona a i tak wysokiej jakosci bo wlasnie o jakosc tu chodzi,ale z normalnej syntezy bez dorzucania barwnikow wychodzi biala feta ktora tez jest wysokiej jakosci,ogolnie teraz tyle ludzie bierze ze naprawde bez dobrych znajomosci ciezko o dobry proch bo i tak wszystko im schodzi wiec jebani dilerzy ciulaja i mieszaja towar z czym sie da.
Uwaga! Użytkownik Good nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
NIe bardzo w takim razie rozumiem, moze mowimy o czym innym, no bo nawet amphetamines z aptek sa rozowe. I czysty amphetamine sulfate czy amphetamine sucrate jest rozowe tu jakby nie ma inaczej. A tak jak mowie, klasyfikacja po jakosci i czystosci byla/jest przynajmniej w UK taka jak podalem.
latajacy holender to ja

• 86 / / 0
najlepsza feta to była tak za 13-15 lat
Wylacznie wtedy bralem, i biale to bylo najgorsze co mozna. Nie wiem jak to w PL wyglada ale w UK wlasnie tak.

wielmożny księciu ,widać ze cie pięknie jebią jebali na kasę zapłacić za amfetaminę wiecej 150-200£ na 30 gramach (chyba ze się mylę ,na duckduckgo wyskakuje taka liczba niecała)
No najpierw dowiedz sie ile kosztuje bardzo dobrej jakosco amphetamine w UK a potem mow. Ja nie wiem ile PL kosztuje i nie komentuje.
latajacy holender to ja

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.