Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 663 / 13 / 0
Możesz spokojnie zamawiać. Jak PCP pisał niedawno w innym temacie ustawa jeszcze nie weszła do sejmu, więc delegalizacji możemy się spodziewać dopiero za parę miesięcy ;-)
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 406 / 2 / 0
to dobrze, dzieki za info. wyjdzie mi taniej niz za 4-AcO-DMT ale ta tryptaminke obadam innym razem :-)
  • 2814 / 14 / 0
2C-E to nie jest tryptamina. 2C-E to fenyloetyloamina.

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 663 / 13 / 0
A czy ktoś stwierdził inaczej?

Edit: O przepraszam, nie przeczytałem postu wyżej, jakiś rozkojarzony dzisiaj jestem.. %-D
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 406 / 2 / 0
wiem ze 2C-E to nie tryptamina lol %-D napisalem tylko ze 4-AcO-DMT sprawdze innym razem. post był tak sformułowany że mógł wprowadzic w błąd :blush: :-D
  • 128 / 6 / 0
wirtualna polska, blokuje korespondencję, od czeskiego sklepu z dopalaczami.. na szczęście nie mam konta, na wp, ale skandal, jakim prawem?
  • 2814 / 14 / 0
Blokuje, a może trafia do spamu? WP ma przeczulony silnik wykrywania spamu. Nawet jeden polski sklep RC ostrzega, aby nie używać skrzynki na wp.pl.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 128 / 6 / 0
też dostałem, takie info od zaufanej osoby ;)

cytat ze strony (sic!)
!!! UWAGA !!!

WIRTUALNA POLSKA - WP.PL

blokuje wiadomości e-mail
przeczytałem i puściłem tutaj, nie weryfikowałem, jak jest dokładnie.
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2010 przez ponury_sniffiarz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 128 / 6 / 0
mam pytanie.. sytuacja, całkowicie hipotetyczna, po prostu intryguje mnie ta kwestia.

Ktoś chce kupić legalne w pl RC z zagranicy, np jwh-081, natomiast sprzedawca, pomylił się i wysłał mu JWH-018, co teraz :D Czy liczą się czyste intencje osoby kupującej? ;) (ale naiwnie to brzmi) Czy taka sytuacja, stawia kupującego w innym świetle, niż jakby celowo zamówił coś nielegalnego?
  • 259 / 1 / 0
posiadanje njelegalnej substancji to posiadanje njelegalnej substancji,myślę że jest to zależne od widzimisię sądu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.