Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 241 / 6 / 0
75mg kodeiny to nie jest za dużo? mam wrażenie że poza CUDOWNYM ciepełkiem pod policzkami nie ma tej opiatowej euforii...

z kolei dzisiaj z rana wziąłem 150mg - w thio i czułem większy efekt niż 300 z hydrą. co jest kurwa?
  • 129 / 4 / 0
jedna tabletka klacidu + 300mg kody = efekt jak po 600mg kody :)
  • 154 / 2 / 0
Według mnie nic bardziej nie wzmacnia kody + przedłuża działanie tak jak:
- w miare pusty żołądek
- opcjonalnie można sobie zarzucić Verdin z 2h przed kodzeniem
- 50 mg - 75 mg hydroksyzyna jakies 40 - 60 min przed kodą
- 1 mg - 2mg Clonazepamu pod język zaraz przed zarzuceniem kody
- zapić wszystko gorącą zaparzoną, posłodzoną melisą (dobrze zabija gorzki smak)
- wszamać coś dobrego, ciepłego.
- zapalić ćmika :) (jestem osobą niepalącą ale do kody zawsze pale)
Taki miks działa jak duża dawka morfiny, a nie jak kapryśna koda, która raz działa, a raz nie.
Dodam jeszcze, że jakoś 1 - 2 h po zarzuceniu powyższego miksu dobrze jest wciągnąć sobie 20 mg 4-AcO-DMT, faza staje się mocniejsza, opiatowa, psychodela praktycznie żadna, ale CEVY i OEVY nieziemskie. Dobrze jest też dopalić mj.
Ktoś testował??
(a najlepiej zarzucić całość w momencie kiedy jesteście przybici albo jak macie depresje - oczywiście nikogo nie namawiam bo to najkrótsza droga do uzależnienia ;) )
  • 377 / 8 / 0
Ryyyba pisze:
Według mnie nic bardziej nie wzmacnia kody + przedłuża działanie tak jak:
- w miare pusty żołądek
- opcjonalnie można sobie zarzucić Verdin z 2h przed kodzeniem
- 50 mg - 75 mg hydroksyzyna jakies 40 - 60 min przed kodą
- 1 mg - 2mg Clonazepamu pod język zaraz przed zarzuceniem kody
- zapić wszystko gorącą zaparzoną, posłodzoną melisą (dobrze zabija gorzki smak)
- wszamać coś dobrego, ciepłego.
- zapalić ćmika :) (jestem osobą niepalącą ale do kody zawsze pale)
Taki miks działa jak duża dawka morfiny, a nie jak kapryśna koda, która raz działa, a raz nie.
Dodam jeszcze, że jakoś 1 - 2 h po zarzuceniu powyższego miksu dobrze jest wciągnąć sobie 20 mg 4-aco-dmt, faza staje się mocniejsza, opiatowa, psychodela praktycznie żadna, ale CEVY i OEVY nieziemskie. Dobrze jest też dopalić mj.
Ktoś testował??
(a najlepiej zarzucić całość w momencie kiedy jesteście przybici albo jak macie depresje - oczywiście nikogo nie namawiam bo to najkrótsza droga do uzależnienia ;) )
Ale kodeina właśnie działa jak morfina,tyle że słabiej i bez wejścia że tak powiem działanie jest rozłożone a przy morf jest nakumulowane ;-)
A ja ostatnio myślałem jak by działał mix koda/morf + Brown sugar(Ten z dopalaczy,a nie ten co sobie pomyśleliście :-p )Powiedzmy do ekstraktu wsypać z ćwierć... <-Tak z ciekawości zapytałem.A próbował ktoś mixować kode z jakimiś dopalaczami ogólnie?
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
  • 983 / 16 / 0
Nie sądzę, jak ktoś napierdala kodę to raczej jest "apteczny" druku...khem khem dostaje od lekarzy recepty na benzo itp. z tym że zwykłe białasy, no i sobie szama thiocodin, tramal, benzosy itp.
Jako, że ten proceder sam z siebie śmierdzi i jest na granicy prawa, generalnie bardziej po stronie nielegalnej to klient jebiąc legalność już raczej dopalaczy nie dopala, bo ma dostęp do lepszego stuffu.
  • 154 / 2 / 0
Raczej nie warto żadnych duposraczy mieszać z kodą no chyba że jak już koda schodzi to sobie coś dopalić tyle że nic nikomu nie polecę bo jedyne co było warte uwagi to stary Konkret, jednak niczego nie zarzucałbym równocześnie z kodą! :)
Morfineusz: koda zażywana w odpowiedni sposób (taki jak podałem powyżej) działa czasami nawet mocniej niż sama morfina bez żadnego dodatku i jeżeli pomineli byśmy zażywanie morfiny i.v. to stawiam na równi. PS: wejście i to skumulowane opiatowe jeżeli można tak to nazwać jest i to całkiem całkiem przy kodzie w mixie :). Sama koda działa na mnie słabo i bardzo krótko więc gdyby nie miks to porzuciłbym.
  • 116 / 1 / 0
jak ktoś jeszcze nie byl w niebie to musi na wycieczkę zabrać jeszcze tetrazepam. w trójkę można wszystko
  • 284 / 2 / 0
tetrazepam jedyna w swoim rodzaju benzynka na rozluznienie mięśni,fajne uczucie,ale z kodą nie probowałem , apropo wzmacniaczy to raczej nic nie uzywam ale probowalem DXM acodin 1 godzine przed koda z 30 mg i podbija kode warto,a pernazyna wzmacnia sedacje ale tylko to
  • 116 / 1 / 0
polecam razy miliard
  • 1959 / 59 / 0
Wziąłem sobie wczoraj:
150mg kodeiny z Antidolu 15;
10mg zolpidemu (Nasen) 10 minut przed kodeiną.

Na początku było bardzo fajnie, działanie było bardziej nasenne, bardzo fajne zaburzenia równowagi. Na pewno więcej działania euforycznego było. Potem jednak cały dzień coś mnie na brzuchu dusiło i strasznie mi się chciało spać na zasadzie "rzucić się na łóżko i w kimę". Ale ten efekt (senność), jakąś godzinę po dopiero wystąpił. Natomiast bez tego tak fajnie przemienia się działanie kody w takie uspokojenie i lekką senność. Tutaj natomiast tak nagle.

Musiałbym wypróbować mieszankę z hydroksyzyną, ale mam obawy czy mi sprzedadzą bez recepty. Jakie były wasze doświadczenia? Czy trzeba się fatygować o wizytę u lekarza?

Pozdrawiam.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.