Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 285 / 2 / 0
Szaman88 pisze:
.M pisze:
Ten temat to nic innego jak kolejna odsłona odwiecznego dylematu: "Co lepsze na pierwszy raz?", przyodziana w mylący tytuł.
Tobie to w ogóle kurwa żaden nowy temat nie pasuje.
Nie, to nowe zwyczaje i brak słyszanego niegdyś częściej głosu rozsądku, mówiącego wtedy, kiedy trzeba: "wypierdalaj do szkoły".
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2010 przez .M, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2775 / 39 / 0
Doskonałe podsumowanie. Są wątki o psychodelikach wystarczy poczytac i poszukac informacji a nie tylko czekac na podanie odpowiedzi na tacy. Najlepiej z gotowym zw. chem lub ich kurwa miksem
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Carnage nie spsuła się. Jedz na surowo, bez gotowania bo dogotowania trzeba więcej użyć. Zjeść wystarczy 2,5-3 gramy i w takich ilościach ruta nic od siebie dodawać nie powinna.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 327 / 6 / 0
.M pisze:
Szaman88 pisze:
.M pisze:
Ten temat to nic innego jak kolejna odsłona odwiecznego dylematu: "Co lepsze na pierwszy raz?", przyodziana w mylący tytuł.
Tobie to w ogóle kurwa żaden nowy temat nie pasuje.
Nie, to nowe zwyczaje i brak słyszanego niegdyś częściej głosu rozsądku, mówiącego wtedy, kiedy trzeba: "wypierdalaj do szkoły".
-----
po co tyle słowotoku !!! burzącego doskonałą muzykę wszechświata
przyjdź do mnie, .M położymy się na kocyku , rozluźnisz się, zamkniesz oczy i polecimy do najodleglejszych planet a haj bedziesz miała lepszy niż po majce/helenie/fetumbie razem wziętych
to co w najbliższą niedzielę 22.08 ? jedzenia nie musisz prazynosić, co najwyżej małą poduszeczkę
  • 3127 / 27 / 0
Kurwik pisze:
Carnage nie spsuła się. Jedz na surowo, bez gotowania bo dogotowania trzeba więcej użyć. Zjeść wystarczy 2,5-3 gramy i w takich ilościach ruta nic od siebie dodawać nie powinna.
Ja odradzam jedzenie ruty każdemu, kto szanuje swoje bebechy %-D
High, how are you?
  • 174 / 3 / 0
W jakim wiec zestawieniu aya jest najlagodniesza dla organizmu?
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3127 / 27 / 0
B. caapi (ale która, to juz borrasca musi doradzić) + P. Viridis.

A ruta nie jest taka zła, jak sie zrobi z niej wywar. Jedynie jedzenie nasion robi trochę masakrę ;)
High, how are you?
  • 3490 / 56 / 0
Raz tylko miałem masakrę po 7 gram mielonych na mąkę nasion. Ilości około 3 gram nigdy mi nic poza wzmocnieniem i przedłużeniem tripu nie zrobiły.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2244 / 23 / 0
To się zdziwiłem, jak się tu zobaczyłem. Chyba muszę poszerzyć pole widzenia.

Na pierwszy raz? Żółta caapi, w porównaniu do innych jest dosyć łagodna. To, plus, jako rzekł chsn, chacruna, to stosunkowo łagodny zestaw.
Jednak tylko w sensie "technicznym". ayahuasca oczyszcza, a czy wiesz, co w Tobie siedzi, popierdolino? No właśnie, bierz zatem poprawkę.
  • 5299 / 105 / 0
Borrasco@ najlepiej nie pić w ogóle, co ;) Wtedy się nic nie wie, a nieświadomość jest błoga
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.