Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 402 / / 0
O jebane, Natu to prowokator (nie będe przeklinał) ******

Tak swoją drogą, ja dziś się upierdoliłem KAWĄ! %-D
Z braku laku, 4 szklanki na raz, w każdej 4 pełne łyżki, bardzo mocnej kawy, do smaku dolewałem troche mleka, bo nie dało się pić, trzyma do teraz %-D

- silna tachykardia
-Drżenie rąk, zresztą całego ciała
-byłem/jestem bardzo słaby, nie wiem czy bym 20 kg podnósł
-gorąco kurwa jak nie wiem co, lepiej niż bym się zgrzał kodą, poce się jak świnia
-lekkie bóle brzucha na początku
-czasem się zatocze jakbym się napił
- czuje się jakbym się zajebał, przymulony, ale nie usnąłbym.
- do tego dodam jeszcze delikatne odrealnienie %-D
- no a najlepiej było, jak się z łóżka poderwałem, krok zrobiłem, nie ogarnełem fazy i upadłem (zemdlałem)
Dobrze było, nogi jak z waty, kurwa ale dopóki nie zemdlałem, nie robiło to na mnie szczególnego wrażenia.
Co wy na to? :-D
  • 100 / 1 / 0
Masz żołądek, nie ma co. Ja po połowie takiej dawki(o ile w ogóle dałbym radę ją spożyć) obsrałbym mieszkanie i pewnie znaczną część klatki schodowej.
  • 86 / 1 / 0
PsychX122 pisze:
O jebane, Natu to prowokator (nie będe przeklinał) ******

Tak swoją drogą, ja dziś się upierdoliłem KAWĄ! %-D
Z braku laku, 4 szklanki na raz, w każdej 4 pełne łyżki, bardzo mocnej kawy, do smaku dolewałem troche mleka, bo nie dało się pić, trzyma do teraz %-D

- silna tachykardia
-Drżenie rąk, zresztą całego ciała
-byłem/jestem bardzo słaby, nie wiem czy bym 20 kg podnósł
-gorąco kurwa jak nie wiem co, lepiej niż bym się zgrzał kodą, poce się jak świnia
-lekkie bóle brzucha na początku
-czasem się zatocze jakbym się napił
- czuje się jakbym się zajebał, przymulony, ale nie usnąłbym.
- do tego dodam jeszcze delikatne odrealnienie %-D
- no a najlepiej było, jak się z łóżka poderwałem, krok zrobiłem, nie ogarnełem fazy i upadłem (zemdlałem)
Dobrze było, nogi jak z waty, kurwa ale dopóki nie zemdlałem, nie robiło to na mnie szczególnego wrażenia.
LOL :moody: :moody: :moody: :moody: :moody: :moody:
  • 634 / 4 / 0
Przedawkowanie kawy jest chujowe, wkrecaja sie krzywe mysli. Nie polecam.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 574 / 3 / 0
pierdolisz ziomek, lepsze to niz o trzezwym pysku siedziec. Podobno po kapsaicynie (papryczkach czili) załącza sie v!x4, ma to jakis związek z wydzielaniem endorfin pod wpływem bóló i takie tam, jebnie ktos trip raporta? s4s4s4s4s4s4s4
  • 62 / 1 / 0
trip raport z wyćpania kilo chilli na obiad. tego jeszcze nie było %-D
Uwaga! Użytkownik Annika nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 262 / / 0
Był na forum jeden trip raport po kapsaicynie
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 634 / 4 / 0
ciezka bomba pisze:
pierdolisz ziomek, lepsze to niz o trzezwym pysku siedziec.
Lepiej wypic jedna albo dwie kawy i zajac sie czyms pozytecznym ;-)
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / / 0
Co to jest jedna czy dwie kawy ;] Znam typa co jebnął 12 kaw na dzień i pojechał na pogotowie :D To ja przy nim pikuś jestem
  • 1169 / 17 / 0
OStatnio wypiłem w robocie 1,5 litra burna (3 butelki) i w domu miałem mega zwałe.
Wszystko napierdalało, serce wali, zimny pot chuj wie co.
Zajebalem sie wiadrami zeby przpalic gowno i lulu.
rano jak nowy ;p
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.