Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Wydaje się, że alfa-PPP pokazuje swoją prawdziwą moc w ilosciach powyżej 300mg na sniff. Tolerancja dla szczura na alfę rośnie bardzo szybko. W wyższych ilościach pojawia się tzw. "nieogar" a w połączeniu z jakimś ketonem i piperazyną w miksie to PŁOMIEŃ.
  • 481 / 5 / 0
Fuck Piperazines!!! [ external image ]
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 469 / 9 / 0
Potrafiłby ktoś porównać działanie a-PPP do MDPV ?
  • 545 / 8 / 0
Podobne, słabsze. Serce wali bardziej, potliwość większa. Inni pisali, że nie powoduje takiego wkurwienia/lęków jak MDPV, ale jak dla mnie jest tak samo. Cheć dociągnięcia mniejsza, chyba przez to, że bardziej męczy.
  • 142 / 3 / 0
a-ppp to najgorsze scierwo jakie miałem pecha badać, lekkie pobudzenie ala feta ale czegoś jeszcze brakuje, po kilkukrotnym dociąganiu wcale się nie poprawia, działa krótko po okolo 350mg na kilka razy lęki i chore myśli były nie do ogarnięcia. Po tygodniowym maratonie z wujkiem władkiem psychoza jest słabsza niż po tym chujostwie. A w miksie z pFPP wcale nie jest lepiej, kompletna porażka.
  • 481 / 5 / 0
złe podrjscie,poczytaj na niebieskiej co to potrafi ;]
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 2 / 0
A ja sobie chwalę ten stymulant, przyjęty sam około 150 mg, rzeczywiście wywoływał większą potliwość, lekki szczękościsk (małe ruchy żuchwą jedynie), ale jak pisali poprzednicy, większy ogar umysłu, a nie fizyczny kop. Wczoraj przyjąłem jedynie 30 mg po 7 piwach, normalnie ze zmuły podniosło mnie to trybu ożywienia, później spałem normalnie. Dla mnie przyjemna rzecz.
  • 142 / 3 / 0
może dlatego tak mnie porobiła bo mam przeolbrzymią tolerke na włada... wczoraj spróbowałem bufa i też skończyło się porażką, może nie aż tak wielką jak a-PPP ale też nie było miło.
  • 133 / 2 / 0
jak się ma alfa do bufika? Co lepsze? Czy to dwie zupełnie inne substancje?
  • 142 / 3 / 0
Ziomex2073 pisze:
jak się ma alfa do bufika?
po alfa-PPP są większe lęki i poryte myśli :-/ a bufik nie działa na każdego :-(
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.