zasadniczy pisze:zxcvbnmmnbvcxz pisze:Wstrzyknąć metę dla kobiety w dupkę cudowne doświadczenie. Polecam
Oświeć mnie, bo nie za bardzo rozumiem... Czerpałeś frajdę z wsadzania komuś w dupę narkotyków?
Narkomania to dziwna choroba...
14 czerwca 2015SandS pisze:Chuj mnie obchodzą ludzie bez swojego zdania, co pierdolą, bo im tak kultura wtłoczyła do głowy, że muszą zawsze i wszędzie negować wszystko, co się łączy z dupą i nie dotyczy srania, bo inaczej pozwą ich od pedałów.scr pisze:
Kurwa, jak Wy sobie wtykacie w dupę całą strzykawkę to się nie dziwię, że ludzie się krzywo patrzą na PR i że kojarzy im się to z analem.
Jako uzytkownik metkatynonu zainteresowalem sie roa pr, jako że per os powoli przestaje zadowalac- tolerka; skrócony czas dzialania przede wszystkim.
Intuicja podpowiada mi, ze oprocz oczywistych zasad higieny, sterylnego sprzetu, wody przegotowanej nalezy uwazac, zeby strzykawke umiescic ostroznie i powoli jako ze jej czubek jest prosto sciety i nie jest ona obła a wzglednie ostra na czubku. (zakladam, ze tym sprzetem 99% userow sie posluguje).
Ciekaw jestem, czy jest tu znawca, ktory moze powiedziec cos na temat ewentualnych plusów/minusow aplikacji kota ta metdoa. Czy jest on np. mniej szkodliwy wzgledem podania ustnego? Powidzmy, np. mangan z jelita sie nie wchlania?
Benzo też z powodzeniem mozna tak aplikowac?
Jesli tak, to czy dziala taka alpra ciut mocniej?
"Rutyna to rzecz zgubna "
A no i zapomniałem, kryptogeje z forum powinni polubić .
Ja stosuje niekiedy, jak nosek już nic nie przyjmie.
Mowa o BK
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ale rc ? Rak jelita puka do drzwi
Ale wiadomo, każdy robi sobie co chce ze swoim zdrowiem
jak sie zmienia profil substancji . Ktoś coś skrobnie na poszcvzegolnych sub , ?? a moze taki temat już był.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.