Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1052 / 77 / 0
Z popularnych tryptamin ja bym celowal w jakies 40 mg 4-aco. Ho-met bylby dla mnie zbyt przyjemny chyba ;p Noc, brak rozmow, skupienie i muzyka po 4-aco byly dla mnie zajebistym tlem do zwiedzania ego (z tego co pamietam, pierwszy raz zrozumialem po nich milosc, nie potrafilem wczesniej indentyfikowac tego uczucia, powaznie - MOCNO wlpynelo to na moje zachowanie wobec paru osob). No ale wiem, o aco tu nie piszemy ;p

A z niepopularnych (czyt. nieco trudniej dostepnych) - zdecydowanie DMT. Po 10 minutach Wielkiego Wybuchu pozostaje baaaardzo dlugotrwaly afterglow, dajacy sporo dystansu i czegos jeszcze, czego nie umiem okreslic, ale jest to bardzo pozytywne :) O, na bank odpadlo mi po tym pare barier.

Poza tym na pewno LSD i na pewno w pewien sposob duze dawki dysocjantow.
  • 142 / 3 / 0
4-aco co? DMT, DiPT, DPT, DET, DALT?

Z tych trudno dostępnych jak bym już miał się trudzić to tylko ibogaina wchodzi w grę, na razie wole przetestować coś dostępniejszego :-)
żartowałem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.

Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III

Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.