Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: H&M »
metkat zawsze brałam doustnie, zawsze mam problemy ze smakiem tych wszystkich gówien. w każdym razie faza jest bardzo empatyczna, naspidowana, ciekawa, ale po tych 2-3 godzinach robi się nieprzyjemny zjazd (przynajmniej dla mnie). najlepiej podratować się wtedy GBLem, ale takowy nie zawsze bywa.

mefedron brałam donosowo (w ogóle uważam, że wciąganie kresek jest fajne, lubię podanie donosowe) oraz i.v. i stwierdzam, że wjazd po i.v. jest bardzo przyjemny, aczkolwiek dawka która wtedy była była za mała i sama faza "Po" była lekka, słabo odczuwalna. wina ilości substancji, ale przypuszczam, że gdyby załadowało by się trochę więcej byłoby wspaniale.
donosowo jak najbardziej dobrze, faza tak jaka powinna być, tylko niestety - mefedron ma to do siebie, że nie działa zbyt długo. metkat zresztą też.

dobra, dochodząc do jakiejś konkluzji wybieram mefedron, ale metylokatynon pozostaje tylko 3 milimetry za nim, he.
Uwaga! Użytkownik H&M nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kain »
PFH pisze:
1. Efekty

Metkat: bezsenność, szczękościsk, ciągłe, niewygasłe pobudzenie.
Mef: smutek, depresja, poczucie beznadziejności, niesamowita chęć na jeszcze.

W moim przypadku i po metkatynonie następuje rozpacz. Takie nieuzasadnione, silne poczucie smutku,żalu. Coś okropnego. Poza tym jedynie kilka pierwszych minut gwarantuje mi tę beztroską euforię, później coraz częściej spoglądam na zegarek i myślę o tym, że to się kończy, gaśnie...
  • 989 / 35 / 0
Jak piłem metkata to zjazdy miałem okrutne, ale od czasu pukania nie wiem już co to zjazd po metkacie.
Teraz mi zajebiście mocny metkat wychodzi. 1 paczke acataru mam na 2 strzały. To jest ok. 8h fazy po których bez żadnych negatywnych odczuć wracam do normalności.

Wcześniej jak napierdzielałem w ciągam to 2 paczki naraz iv było cienko, ale teraz po półrocznej przerwie jest już ok :)
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: H&M »
Warszawski Cpun pisze:
Jak piłem metkata to zjazdy miałem okrutne, ale od czasu pukania nie wiem już co to zjazd po metkacie.
czyli wygląda na to, że metkat tylko i.v., bo i bez tych depresyjnych zjazdów i bez obrzydliwego smaku. trzeba wypróbować. ;-)
Uwaga! Użytkownik H&M nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: krukmanek »
Miałem tak samo z metkatem. Dopóki go piłem następował później okropny psychiczny zjazd, poczucie strasznej pustki i ogólnej depresji. Gdy zacząłem pukać po kablach nie było już tych nieprzyjemnych efektów, zamiast tego zostawało uczucie niedosytu i ciśnienie na jeszcze ;)
No Risk, No Fun :]
  • 187 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropson »
jezeli chcialbym sprobowac metkata, ale nie chce walic w zyle i boje sie jakichs dziwnych ekstrakcji chemicznych to wogole jest opcja sprobowania tego ?
Każdy moze być potencjalnym Growerem xD
  • 519 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nananana »
Możesz kogoś poprosić żeby Ci upichcił kota. Nie ma możliwości kupienia metylokatynonu, pamiętaj że jest on substancją zakazaną. Synteza nie jest trudna, nie bój się tego, po prostu to zrób. Nie musisz walić w żyłę, możesz to wypić lub wlać w odbyt.
  • 1211 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
wlej w odbyt
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
jakos mi lepiej brzmi per rectum :P choc i tak nie jestem fanem tej formy przyjecia ;)

pytanie dla osob obeznanych, ale i elastycznych co do porownan... jak przyrownac efekt, po reakcjach, z jedna paczka acataru do mepha? chodzi mi o moc i intensywnosc dzialania... "podobne" do 200mg mepha doustnie? 300? Zdaje sobie sprawe ze przereagowana substancja moze roznic sie czystoscia i jakoscia, pytanie jest bardzo orientacyjne ( dwie rozne subst ) - mysle nad pierwszym wyprobowaniem (wypite) i nie chce przesadzic...
  • 124 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SirAltar »
drobiv: Próbowałem i tego i tego. Mefa zazwyczaj przyjmuje w dawkach rekreacyjnych, nigdy więcej niż 600 mg jednego wieczora, natomiast kota pijam z jednej paczki i nigdy nie jestem zawiedziony, ba, kot z jednej paczki porównywany do tejże ilości mefa robi mnie na dużo dłużej, dużo bardziej euforycznie, nieco mniej empatogennie. Polecam łączyć z mj, dla mnie obowiązek.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.