4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
Co działa najlepiej ?
PUDER donosowo
148
26%
KRYSZTAŁ donosowo
352
62%
PUDER oralnie
13
2%
KRYSZTAŁ oralnie
54
10%

Liczba głosów: 567

ODPOWIEDZ
  • 429 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Hipo »
Nie, zebym mial coś do tej metody ale tylko pod warunkiem pewności czystości materialu.
Ale musze doniesc ze mialem nietypowa sytuacje kiedy zamowilem mefa z dosc pewnego zrodla, a przyszlo mi cos innego. Jak wiemy mef to mili-krysztalki (prostokaciki), a w seryjnie zamknietym opakowaniu na mefa przyszly mi jakies mili-igielki. Dzialanie tez bylo inne. Mefowa euforia byla o wiele krutsza (10-15min), za to pobudzenie zostawalo o wiele dluzej (3-4h). Producent mogl albo zapakowac nie to co trzeba do pacyny albo zchrzanili coś podczas produkcji i wykrystalizowalo cos innego. Wydawalo sie dosc czyste ale licho ich wie skoro popelniaja takie bledy. :/ W zwiazku z tym nie mozna byc pewnym nawet najpewniejszych zrodel co powoduje, ze iv jest jednak ryzykowne.
Zgadzam się z noithai'em nie przyczyniajmy się do szybszej delegalizacji mefa.
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2010 przez MaciekB, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Mefedron dożylnie
Qurwa mać! Polak potrafi!!! xD
http://www.youtube.com/watch?v=PLAYRfRCA2U&feature=related
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
Hipo pisze:
Jak wiemy mef to mili-krysztalki (prostokaciki), a w seryjnie zamknietym opakowaniu na mefa przyszly mi jakies mili-igielki.
Jak najbardziej zdarza się meph w postaci igiełek i jest zupełnie w porządku.
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2010 przez MaciekB, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 429 / / 0
Jak tak to sorka.
Mi, ani zadnemu z moich kumpli nigdy wczesniej takowy sie nie trafil.
Ale czy to mozliwe zeby byla az taka ruznica w dzialaniu??? Euforia byla wrecz smiesznie krutka, a calkiem niezla stymulacja trwala bite 3h. Mef zawsze dzialal na mnie dosc jednolicie i zawsze kolo 1h.
Wydaje mi sie ze jedna i tasama, czysta substancja raczej nie powinna miec roznych struktur krystalicznych. Z tego co pamietam z chemi. (jak z krysztalami gorskimi; jak trojkat to nie kwadrat). Ale oczywiscie moge sie mylic.
Prosze o wypowiedz bardziej doswiadczonego chemika.
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2010 przez Hipo, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 99 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: DHVD »
Popatrz jakie struktury tworzy lód na szybie.
Schematyczny jak cholera, nie? ;)
W skali makro (czyli taką jaka widzisz) możliwości są nieskończone, a zależą od warunków tworzenia się kryształów.
Pozdro

ps.żeby nie było że ja chemik jakiś
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
Dużo zalezy od warunków krystalizacji i tego z jakiego rozpuszczalnika są krystalizowane substancje. Zwykła sól kuchenna może tworzyć raz mnóstwo drobnych kryształków, a kiedy indziej parę olbrzymów. Czy np. kwas salicylowy, który zazwyczaj tworzy igiełki, ale przy odpowiednio wolnym parowaniu jego igiełki bardziej przypominają podłużne kryształy.
Jam chemik hobbysta.
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 429 / / 0
A Aaa.. Dzięki.
Pozostaje spytać się z jakiego rozpuszczalnika był ekstrahowany ten sort.
Zrobię to i odpisze w tym wątku.
  • 481 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: śpiący »
moim zdaniem puder wygrywa bo jest go więcej i jest o wiele ekonomiczniejsz,gram kryształu robie w 3 godziny,gram pudru robie z 8,nie daje takiego mocnego kopa jak kryształ ale działa o wiele dłużej i większe krechy się robi co ładniej wygląda :)
  • 481 / 5 / 0
Zauważyliście że puder działa bardziej subtelnie i euforycznie ? kryształ narzuca takiego spida że prawie nie czuć euforii i błogostanu,najlepszy mef jaki waliłem to puder 99,7% z rc4,ten droższy bo tańszy działa dużo słabiej i kurewsko rozwala nos,po tym tańszym to aż całe oczy mam piekące i czerwone,do tego ropieją strasznie po drzemce...mam wrażenie że ten tańszy wypala największe dziury w głowie %-D
  • 443 / 7 / 47
Nieprzeczytany post autor: opiofan »
śpiący pisze:
najlepszy mef jaki waliłem to puder 99,7% z rc4,ten droższy bo tańszy działa dużo słabiej
Ech, a ci specjaliści twierdzą że różnią się 0,3 % czystości :wall:. Tak w ogóle to muszę spróbować tego pudru, ciekawe jaka będzie różnica.
Chętnie poznam ludzi z TripCity (tj. Trójmiasta) :hug:
Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM %-D
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
  • 481 / 5 / 0
może i nie jestem specjalistą ale wiem że czystość mefa można określić z dokładnością do 1%,wiem a napisałem to tylko po to żeby ktoś zainteresowany wiedział DOKŁADNIE jaki mef z jakiego źródła .
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.