Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Można jeszcze użyć zestawu beta-bloker + alfa-bloker, ale raczej przekonany do tego nie jestem, bezpieczniejsze nieporównywalnie są benzodiazepiny
ps.: sory za składnię ;]
naleze do tych osob ktorym znacznie bardziej dzialanie kolorkow podchodzi jesli jest ciemno lub sa to cevy. zreszta preferuje raczej wyzsze dawki na ktore nie mogl bym sobie pozwolic wczesniej niz wieczorem/ noca bo zwyczajnie nie mogl bym w dzien na nich funkcjonowac. no oczywiscie jest i wolne ale znacznie czesciej to wolne jest w nocy (nie tam jakies przypaly bo z tym nie ma problemu- duzy chlopczyk jestem ;-) ).
rzygi, sraka, osłabienie, silne drżenie mięśniowe
Chciałem, żebym zdał relację, zatem zdaję.
Zjedliśmy z kompanem po 1,5 kartona od znanego pana co niegdyś próbki wysyłał.
Zjedliśmy jedną nospę tuż przed kartonem i drugą ok 3 h później. Moim zdaniem gówno dała, przez pierwsze 5-6 h fazy nie mogłem za huja nic przełknąć bez męczarni z kilkoma sekundami mdłości zaraz po. Dopiero dojedzona na pół po ok 6 h paczka deksa delikatnie to zdjęła, o po 12h 375mg kody na głowę (ledwo udało mi się spić roztwór bez rzygania) znieczuliła to całkowicie. Do tego cały czas jaraliśmy (w przeciągu ponad 24h tripa spaliliśmy około 30 wbić morderczego materiału z lufy i z 8-10 bong na dwóch - palenie 1:1 z tytoniem) i to bardzo wylajciło negatywne cechy tej substancji. Po kodzie zaczęliśmy też podpijac trochę piwek, ale ich nie wyszło więcej niż po 3 czy 4 na głowe.
Po ponad 3 latach przypomniałem sobie dlaczego nie należy jeść dragonflaja
@pill
zapomniałeś dodać że benzo mocno uspakajają tripa a niekoniecznie jest to pożądane. Na mnie już estazolam w dawce 2 mg działa mocno spłycającop na tripa. W sumie może diazepam jest lepszym rozwiązaniem, bo dawka 5 mg jest w zasadzie nieodczuwalna na trzeźwo a jedna tabsa esta jak najbardziej.
Sprawdzane bez benzo i z alpra , po takich 0,5 mg alprazolamu utracenie ego jest jak najbardziej mozliwe , wczesniej myslalem jednak ze nie ,wiec moral z tego taki ze 0.5 mg clon/alpra jest ok 1 mg juz znacznie splyca tripa
Ja zrezygnowalem z 2C-E mimo ,ze jest euforyczne i kolorowe to wywoluje u mnie silnie grypopodobne efekty i mocno spazmatyczne ruchy miesni pod koniec dzialania , a takie rzeczy biore ,zeby sobie uprzyjemnic a nie przecierpiec czas...
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.