Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
3 torby na raz japierdolekurwamac %-D
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Odwiedz mnie nasypie Ci 3 g kopca 2C-E i wciagniesz .
Z takim podejściem kolego długo nie pociagniesz ;)
kapo
  • 76 / / 0
Ja mu wierzę. Chociaż technicznie, tego za chuja nie widzę. Przecież otynkował sobie zatoki %-D
Fakt faktem - byłeś blisko Nagrody Darwina.
Uwaga! Użytkownik ruusujuuriuute nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bix91 »
Dobra, trochę czasu minęło od tego feralnego zdarzenia i generalnie jest ok ale martwi mnie jedna rzecz. Od 3 lat już nic nie trenuje, pale papierosy i moja kondycja była generalnie mocno słaba ale po wciągnięciu tych 3 worów moja kondycja (albo płuca sam nie wiem) totalnie leży. Nie wiem czy to wtedy mogło mieć wpływ na płuca czy nie ,ale jak mam wejść na 2 piętro to sapie jak jakiś stary dziad a czegoś takiego wcześniej nie miałem a jest to dosyć irytujące.
Czy te trudności z oddychaniem mogą się utrzymywać od miesiąca czy to nie jest wina tego speeda?
biały murzyn... mów na mnie beniaminie
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Proponuję przejść się do lekarza i stawić jasno sprawę. To będzie najlepsze rozwiązanie, nikt tu nie jest wyrocznią a wypadałoby żeby kto Cie przebał
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 17 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bix91 »
No niby tak, ale czy mi chodzi o to czy te trudności mogą się jeszcze po miesiącu utrzymywać.
biały murzyn... mów na mnie beniaminie
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Chyba mogą skoro je odczuwasz. Co Ci dokładnie jest tego nie wiem, może ktoś inny wie. Jednak niewirtualnie tylko lekarz jest w stanie stwierdzić co i jak
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3854 / 315 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Wiele osób wolało by zdechnąć z różnymi objawami przed kompem, niż iść pospolicie do lekarza %-D . Nie mówię aby iść do dermatologa kiedy wyskoczy jeden pryszcz po fukaniu. Ale jak Ty, Bix, męczysz się wchodząc na drugie piętro, to jednak coś musi być nie tak. A więc nie owijając w bawełnę - idź do szkoły, a jak będziesz miał w gimnazjum lekcje na 12 popołudniu, to możesz iść z rana do przychodni %-D . Bez spiny :gun:.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
tragi kurwa komedia - albo FAKE :) 3g na raz :-) jizassss.....
malusi offtop :-)
to lepszy jestes niż kolega jeden - jeszcze za starych czasów kiedy posiadanie nie było karane - złapały go pały autem - pytają co to - 1g speeda na własny użytek . eee 1g na włąsny użytek to za dużo . nie - nie za dużo - pokaże panom - rozsypał grama na masce i zaciagnął całego :) - dzwoniąc potem po taksi - bo jechać nie było szans.

a na poważnie - ktoś kto mi się przyśnił - przesadził kiedyś z amfetaminą - objawy ból w klatce piersiowej - jakby rozrywane serce - utrzymywał się przez ponad tydzień. zjebane samopoczucie - forma i wszystko inne - chyba jeszcze przez 2.
idz do apteki - kup sobie najlepszy magnez forte z wit B6 jaki będą mieli oraz zestaw witamin. nie pij kawy , nie jaraj fajek. jak nie przejdzie po tygodniu takiej witaminowej kuracji - idz do lekarza.
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
kurde czuje sie jak świerzak normalnie :P nie pizgałem miesiac spida i dzisiaj jebłem tak o 16 godzinie taką ____________ linie z pokruszonej grudy i sie tak wystrzeliłem, że jak teraz siedze na kompie to az mi hujowo jest, hujowo mi sie oddycha i taki niepokój lekki mam ;/ jakies rady by to ogarnac ?
Maisssterrr qrwy
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.