Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neko »
nie niszcz marzeń jego dzieciństwa. jest słodki :)
celebration of mind as play
  • 886 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: tinos »
5-HTP można zjeść jak się wali pile na mdma bardzo często
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
juz dalem sobie na moment spokoj, ale KUUURwa ludzie. w jaki sposob cos, czego przemetabolizowanie do serotoniny trwa pare godzin, mialoby niby chronic przed badtripami?
taniej wam wyjdize kapiwit a plus e.

i na bank jest tak, ze to ten swiat ktory kreci sie raz w jedna, raz w druga strone od 4 miliardow jebanych lat nie pasuje do ciebie. i napewno nie na odwrot. bez kitu :-D
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 886 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: tinos »
e tam zostawcie chłopa trochę tak jest jak mówi w nie których miejscach uznaje mu racje ale w nie których ;p
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2009 przez tinos, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neko »
sęk w tym, że on nie chce nas zostawić.
celebration of mind as play
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
Neko - czyli uważasz, że lepiej byłoby gdyby na forum pisali sami szarzy, podporządkowani większości ludzie, którzy nie mają własnego zdania?
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
To nie jest Twoje zdanie... To jest zdanie tego czegoś co Cie opentało, albo wirusa który trawi Twoją mózgownice ;-)
:*
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 657 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Akodeen »
wlasnie nie czaje Cie Neko, masz jakas obsesje? Juz dawno Cie zostawilem i nie pisze postow nawiazujacych do twoic wypowiedzi, choc tez uwazam ze piszesz glopoty i niczym sie nie wyrozniasz. moze i czasem lubie przekolorowac i pofantazjowac ale o to w tym wszystkim chodzi, o fikcje literacka i magie jezyka. Jesli tego nie czaisz to znaczy ze jestes tylko maszynka do powtarzannia z gory narzuconch konceptualnch schematow myslowyh, bo nie widzialem zebys kiedys czms fajnym tu pofazowal i rozjabal wszystich dokola. Wzbudzam emocje taki juz jestem, zle lub dobre to juz kwestia jak zostana odebrane przez biorców, mnie to pierdoli...

A co do 5-htp: Takie jest zdanie wirusa który opętał moją mózgownicę %-D Chodzi min o suplementy zapobiegajace uboczntm skutkom cpania. O duze stezenie mikroelementow w organizmie azeby zawsze bylo paliwko, przede wszsystkim magnezu, ktory odpowiada za prawidlowe dzialanie ukladu nerwowrgo. Chodzilo mi o to ze cpam, pracujac u podstaw a nie mysle tylko o skutkach przyjetej substancji.
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
[quote="Qlimax 89"]
To nie jest Twoje zdanie... To jest zdanie tego czegoś co Cie opentało, albo wirusa który trawi Twoją mózgownice ;-)
]

Chyba nie zrozumiałeś mojego posta...
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
chem1st pisze:
Kiedy miałem 0 lat(rodziłem się) był to dla mnie tak gigantyczny stres i szok, że zmieniłem się o 179 stopni, gdyby nie to napewno bym nie ćpał. Więc jasno wynika, że to nie przez geny, tylko traume jaką przeżyłem ;]
Heh. :-D Dobre
Benzosy walisz na uspokojenie od urodzenia czy co?
I'm broken.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.