Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Najszybciej idzie na lekkim zatruciu. Swoją drogą, takie przyspieszenie zsuwa na dalszy plan fazę wejściową. Trip bez zapowiedzi jest zdecydowanie mniej ekscytujący niż ten poprzedzony stadium oczekiwania.
Bądź co bądź delikatne napoje typu piwo w moim przypadku nie przyspieszają niczego: mulą raczej niepomiernie.
Twój zmysł słuchu także reaguje inaczej niż u większości. Jesteś wyjątkowa hehe.
U mnie właśnie piwo (ogółem gazowane napoje, ale z naciskiem na browarek) przybliża troszkę czas wejścia i umila początki fazy...
Najlepszy patent na przyśpieszenie działania to czysty DXM w kieliszku wódki czy spirytusu.
Żołądek nie musi być całkiem pusty, a podobno około 30 minut mija i powoli zaczyna sie rozkręcać
Pakowanie do bombek (szczególnie z papieru toaletowego) budzi we mnie niejaki wstręt - poza tym ludzki żołądek nie trawi celulozy i należałoby zwracać uwagę na grubość i ogółem rzecz biorąc montaż szacownej chusty. Usrać się można w poszukiwaniu precyzji.
Więc poznajmy się dzisiaj na Nasza-Apteka.pl !!
;)
Można się bawić bez alkoholu i narkotyków??
Można...tylko po chuj :D
chciałbym przyspieszyć działanie ale???????
Jak się ma ten patent dla żołądka?
pytam bo zawsze mam nie ciekawie w żołądku na deksie . Rolnik trochę pomaga co prawda.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.