Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dworja »
Nie znajdzie się chyba osoba, która nie potwierdziłaby skuteczności metody "na pusty żołądek" - ewentualnie można się zadexić w słodkim akompaniamencie żurawinowej Finlandii. :-D Bądź co bądź delikatne napoje typu piwo w moim przypadku nie przyspieszają niczego: mulą raczej niepomiernie.
Najszybciej idzie na lekkim zatruciu. Swoją drogą, takie przyspieszenie zsuwa na dalszy plan fazę wejściową. Trip bez zapowiedzi jest zdecydowanie mniej ekscytujący niż ten poprzedzony stadium oczekiwania.
Uwaga! Użytkownik Dworja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Bądź co bądź delikatne napoje typu piwo w moim przypadku nie przyspieszają niczego: mulą raczej niepomiernie.
Kurde Ty jakoś kochana odbiegasz od normy %-D
Twój zmysł słuchu także reaguje inaczej niż u większości. Jesteś wyjątkowa hehe.

U mnie właśnie piwo (ogółem gazowane napoje, ale z naciskiem na browarek) przybliża troszkę czas wejścia i umila początki fazy...
Najlepszy patent na przyśpieszenie działania to czysty DXM w kieliszku wódki czy spirytusu.
Żołądek nie musi być całkiem pusty, a podobno około 30 minut mija i powoli zaczyna sie rozkręcać
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dworja »
Piwem upijesz mnie prędzej niż wódką. %-D Bodaj z tego co wiem nie cierpię z powodu słuchowej znieczulicy samotnie.
Pakowanie do bombek (szczególnie z papieru toaletowego) budzi we mnie niejaki wstręt - poza tym ludzki żołądek nie trawi celulozy i należałoby zwracać uwagę na grubość i ogółem rzecz biorąc montaż szacownej chusty. Usrać się można w poszukiwaniu precyzji.
Uwaga! Użytkownik Dworja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
ciepły napój
tabsy sie szybciej rozpuszczają.
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ołówkowa »
Ja zauważyłam, że jak zjem coś ciepłego po zarzuceniu to nie dość że nie muli, to wchodzi praktycznie natychmiast :-D
Dodaliśmy się do znajomych na nasza-klasa.pl...
Więc poznajmy się dzisiaj na Nasza-Apteka.pl !!
;)
  • 109 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ferek1906 »
Patent na szybciutkie załadowanie dexia wyglądałby następująco: łyknąc na pusty żołądek popić Coca Colą, zjeść coś ciepłego i dość lekkostrawnego i zaraz potem wziąć kąpiel :diabolic: Powinno sie załadować w mgnieniu zaćpanego oka :-D . Trzeba to przetestować....ktoś chętny?? JA %-D Ok w takim razie zrobie taki teścik przy następnym szamanku tych skurwysynków i napisze po jakim czasie zadziałało.
Moje bity: www.webmuzyka.pl/FeRu
Można się bawić bez alkoholu i narkotyków??
Można...tylko po chuj :D
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Ferek zapewniam, że jest to skuteczny patencik ;]
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 466 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cpunek00 »
Ja tam mam wyjebane na jakieś cole czy coś ja nielubie tej goszkości acodinu czasami nawet bieże mnie na chawtanie dlatego zawsze krusze tabletki na miał i pakuje w kapsułki od kreatyny za 5.50 albo w bąbki i bardzo szybko wchodzi bez kitu.
Uwaga! Użytkownik Cpunek00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / / 0
Nieprzeczytany post autor: psychodelikus »
Qlimax89
chciałbym przyspieszyć działanie ale???????
Jak się ma ten patent dla żołądka?
pytam bo zawsze mam nie ciekawie w żołądku na deksie . Rolnik trochę pomaga co prawda.
Uwaga! Użytkownik psychodelikus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Keeda »
Jaki rolnik?!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.