Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
psylocybina - fun, więcej rozrywki i wizuali, krótsze działanie.
[ external image ]
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Gogogo Psychonouts! piszcie swoje recenzje
Kwas za mistyczność, harmonię, ład i porządek. Wiem że żyje i że robię to dobrze.
są smaczne
są przyjemne
są głębokie
są miękkie
są częścią rodziny, jestem ich ojcem bądź są z łąki
są wizyjnie ciekawsze od LSD
są dające wspaniały humor na długi czas po
są najlepsze
są grzybami
są niepowtarzalne w działaniu
są kochane przeze mnie
a lsd na równi z lsa jak nie niżej
poza tym zawiesiłem się
a w tej chwili trudno jest kupić coś co naprawdę jest LSD
Działanie grzybów można rozróżnić na dwa specyficzne rodzaje tj. zabawa (śmiechy, hihy, głupie gadki itd) oraz głeboki stan wglądu w siebie, scalenia z naturą i całym otaczającym nas światem. Wszystko to zależy tylko i wyłącznie od tego czy psychodelik spożywamy w grupie czy też osamotnieniu. Jadłem grzyby kilka razy samemu W GÓRACH i powiem krótko! BYŁO TO NIESAMOWITE PRZEŻYCIE, bardzo indywidualne, niezapomniane. Jedne z najszczęśliwszych chwil w moim życiu gdy mogłem wylegiwać się na trawce mając przed oczyma niezliczone ilości latających pagórków, biegających snopków siana, niebo mieniące się całą paletą barw, słuchać wykrzywionych muczeń krów, szumiącego wiatru.
Nie zgodzę się co do tego, że po grzybach jest ciężko, owszem może i jest się zmęczonym, ale mnie zawsze dopada stan ogromnej motywacji. Gdyby to był mój naturalny stan, nie byłoby rzeczy niemożliwych.
Niestety nie moge porównać do LSD gdyż nigdy nie miałem z nim kontatku i raczej nie prędko dorwę kartony z pożadaną ilością ug na listku:( niestety
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.