Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Co wolisz LSD czy grzyby? (gdybys mial wybrac tylko 1)
LSD
248
39%
Grzyby
392
61%

Liczba głosów: 640

ODPOWIEDZ
  • 614 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: duke01 »
z tego co czytałem - LSD cięzej siada na psychikę, silniejszy psychodelik.
psylocybina - fun, więcej rozrywki i wizuali, krótsze działanie.

[ external image ]
  • 63 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Borys »
Właściwie to pytanie jest nie precyzyjne. Jak bym poszedł do dilera i miał kasę na dobrego kwasa albo porcje grzybów to wybrał bym kwasa. Ale jak bym miał do końca życia nie brać albo kwasów albo grzybów nie brał bym kwasów.
I mijając kiści liści zapuszczam się do iści tajemnego świata...
  • 11 / / 0
i to jest zajebista odpowiedz:D
  • 4024 / 374 / 951
No. Abstrahując, że grzybów nie biorę od dilera, to naprawdę coś w tym jest. Jak na razie wszystkie psychedelikatesy, których próbowałem, niezależnie od tego jak bardzo mi się podobały, to w sumie jednak tylko wątki poboczne,... Grzyby to coś innego.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 43 / / 0
Dla mnie grzyby,za naturalne dzialanie i dlugosc fazy - jak wyzej. A i zejscie dla mnie jest nieodczuwalne,co w wypadku LSD (kiedy to bylo...) bylo dla mnie meczace,a natlok mysli bardziej wkurwiajacy imho niz sprawiajacy radosc. Poprostu jakos tak sie zrazilem i tyle :]
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tgchan »
I o wlasnie taki tok myslenia mi chodzilo >:D

Gogogo Psychonouts! piszcie swoje recenzje
  • 1067 / 206 / 0
Grzyby za całokształt- wyprawa na łąkę, zbieranie i konsumpcja świeżych, wraz z współzbieraczami. Grzyby kupione, to nie to samo.
Kwas za mistyczność, harmonię, ład i porządek. Wiem że żyje i że robię to dobrze.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 171 / 2 / 0
grzyby bo:
są smaczne
są przyjemne
są głębokie
są miękkie
są częścią rodziny, jestem ich ojcem bądź są z łąki
są wizyjnie ciekawsze od LSD
są dające wspaniały humor na długi czas po
są najlepsze
są grzybami
są niepowtarzalne w działaniu
są kochane przeze mnie
a lsd na równi z lsa jak nie niżej :blush:
poza tym zawiesiłem się
podpis usunięty
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: XT88 »
Zdecydowanym plusem w grzybach jest to że każdy jeśli chce morze się w nie zaopatrzyć samemu
a w tej chwili trudno jest kupić coś co naprawdę jest LSD
  • 53 / / 0
Nieprzeczytany post autor: chmurek »
Dokładnie LSD jest bardzo trudno dostępne w PL. Z rzadka sie to spotyka i jest to rarytas jak nie wiem co. Dlatego nie kupuję gdy słyszę że są kwasy i działają kilkanaście godzin. Raz zjadłem DOx i jakoś nie zamierzam wracać do RC przez 3 godzinny bardzo ciężki load.
Działanie grzybów można rozróżnić na dwa specyficzne rodzaje tj. zabawa (śmiechy, hihy, głupie gadki itd) oraz głeboki stan wglądu w siebie, scalenia z naturą i całym otaczającym nas światem. Wszystko to zależy tylko i wyłącznie od tego czy psychodelik spożywamy w grupie czy też osamotnieniu. Jadłem grzyby kilka razy samemu W GÓRACH i powiem krótko! BYŁO TO NIESAMOWITE PRZEŻYCIE, bardzo indywidualne, niezapomniane. Jedne z najszczęśliwszych chwil w moim życiu gdy mogłem wylegiwać się na trawce mając przed oczyma niezliczone ilości latających pagórków, biegających snopków siana, niebo mieniące się całą paletą barw, słuchać wykrzywionych muczeń krów, szumiącego wiatru.
Nie zgodzę się co do tego, że po grzybach jest ciężko, owszem może i jest się zmęczonym, ale mnie zawsze dopada stan ogromnej motywacji. Gdyby to był mój naturalny stan, nie byłoby rzeczy niemożliwych.
Niestety nie moge porównać do LSD gdyż nigdy nie miałem z nim kontatku i raczej nie prędko dorwę kartony z pożadaną ilością ug na listku:( niestety
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.