ODPOWIEDZ
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fachowy »
Po pierwsze Koda za pierwszym razem nie wiadomo jak na ciebie zadziała ale 2 paczki powinno byc ciekawie mnie 1 na pierwszy raz wogóle nie pokopała . Co do IBU xD taka ilosc ibuprofenu nie powinno nic zmienic xD . A bieluń to inaczej Datura poszukaj sobie w wiki ale z tym trzeba uwarzac atropina to trucizna mozna sie przekrecic i to raczej nie na miły wieczorek ;D Ale zamiast bieluniu ja poszukał bym wilczej jagody ;D

Ps . Ja na wieczorek z dziewczyną proponował bym po 2 ml GBL ;) nie zapomniane przeżycia.
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2009 przez Fachowy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2497 / 49 / 0
Nie bierz galki, osle.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Czemu? Podobne dobra jest.

Btw. z tym znowu nic nie wyszlo, jezeli was cokolwiek to obchodzi. Rozstales sie znowu z dziewczyną. Teraz czekam tylko na godzine 23, zeby samemu wpieprzyc ta kode.
  • 2497 / 49 / 0
Kto twierdzi, ze galka jest dobra, to albo nie bral nic innego, albo zjadl ja w pasztecie. To jest 3dniowe oglupienie i nic wiecej raczej. Juz lepiej akodin sobie zjedz.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Akodin tez bedzie, spokojnie ;]

Wszytko bedzie po here. Musze zobaczyc w co sie wkrecic.

Btw. do 23 jeszcze 30 minut, az sie doczekac nie moge ;).
  • 187 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropson »
i co? przekreciles sie?
Każdy moze być potencjalnym Growerem xD
  • 14 / / 0
To do mnie bylo czy sie przekrecilem?

Nie, bylo okej, tylko receptory nie wyrobione i malo co poczulem, ale sluszalem glosy znajomych i mialem jakies takie mini halucynki, jezeli tak mozna to nazwac. No i cholerne swedzenie xD. Caly w mokrych recznikach.
No i piekne sny po tym, a na nasepny dzien dalej mnie trzymalo do wieczora (20h) xD. Jeszcze po poludniu musialem sie 2 razy klasc, bo mnie lapalo i w glowie sie jebalo.

Wczoraj przyjolem 300 acodinu (dxm), bardzo mi sie podobalo.

Teraz ide walnac jedna paczke thiocodinu, zeby sie receptory wyrabialy.
Moze cos poczuje ;].

Pozdrawiam.
  • 15 / / 0
niezły wariat ;-)
Uwaga! Użytkownik synoptyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
pilleater pisze:
Jest cała gama substancji, które imho biją na łeb mdma
jakie - że tak zapytam z ciekawością ? :D
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Naturalnie: grzybocybina, LSA; chemicznie: LSD, tryptaminy 4-xx-xxx.

Z "całą masą" przesadziłem lekko, w każdym razie mdma przestała dawno temu w moim mniemaniu rządzić. I to całkiem słusznie :P
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.