Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
How High można oglądać chyba tylko na haloperidolu, jeden z większych szitów na jakie miałam okazję zerknąć.
Ostatnio jak się zjaram to się wkręcam w politykę i medialne afery (normalnie się tym w ogóle nie interesuję, nie wiem nawet kto jest prezydentem tego kraju, w którym żyjemy), ale myślę, że na zbaku dobre byłyby jakieś filmy science-fiction albo z magicznie ukrytym, drugim dnem. Jakie np?
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
holy mountain, hahahh, zobacz sobie.
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2009 przez greenz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
To coś w rodzaju Brokeback Mountain?
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 425 / 21 / 0
Na świętą góre to ja bym wszedł z ćwiartką porządnego kwasa i czekanem z bonga.Film sporo bardziej odklejony niż pedalscy kowboje ;-)

E: Co powiedziawszy,MajkiMajk odłożył Upadek Camusa na stoliczek i odnalazł folder z wyżej wymienionym filmem.Se obejrze.Bez doładowania.
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2009 przez MajkiMajk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 95 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Biosone »
nie da sie serialu KLAN na zbaku, za bardzo brzuch i morda boli po.
...
  • 321 / 4 / 0
Po jaraniu fajne jest Kraina traw, typowo fazowy. Strasznie dziwny film, ale mnie zauroczył ;)
Meow.
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
1waytikt2tickletown pisze:
Zdecydowanie Zgon na pogrzebie %-D
Prawda. Lepiej w większym gronie i palenie z bonga. :-D
  • 413 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: trąpka »
ja tam proponuje coś z seriali animowanych - The Simpsons, South park, Futurama. lekkie, łatwe i przyjemne ;)
zdecydowane i stanowcze raczej nie
  • 984 / 92 / 0
Wściekłe psy ( Reservoir Dogs )

Dobry film z pod ręki Quentina Tarantino.

http://www.youtube.com/watch?v=QvoKT481EmU <- trailer

:heart:

miłego oglądania
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 578 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: fla »
Afera poniżej zera - http://www.youtube.com/watch?v=i1t8sE2Yj80
Nic nie oglądało mi się lepiej.
Burial - Archangel (Uppermost Rework)
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".