Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 734 / 3 / 0
spokojnie! jeszcze ci sie zaklinuja! jesli nie to jestes szczesciarzem
  • 213 / 1 / 0
Sqrviel pisze:
Na ten (rzekomo) wstretny smak acodinu, jest jeden niezawodny sposob]Te tabletki nalezy polykac a nie zuc[/b]
Zauważyłem, że po 2 latkach latania mogę je sobie żuć i mnie nie obrzydza %-D
Może to zasługa taniej Coli którą ostatnimi czasy popijam te małe, białe...
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cough »
boże, cola jest dla mnie najgorszą popitą do acodinu, mam jakiś wstręt. A smak akodinu czuć nawet przez tą sekundę, kiedy wsadzisz te 30 tabletek i zanim zdążysz je połknąć.
love wd

yo, ninja, go !
  • 3732 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wawoj »
Cola w ogole jest najgorsza, mimo to podobno dobrze robi na zoladek, jesli chodzi o lykanie tabletek.
Kiedys nie majac nic innego (nie staczylo mi na sok bananowy) musialam popijac nia Thiocodin, ktory jak wiadomo najlepiej rozgrysc. Cola zmieszana z proszkiem zaczela sie pienic i musowac, myslalam, ze pojdzie mi uszami. Ale to taka dygresja - 1:0 dla sokow przecierowych. Kiedy zatkasz nos (tak ´od srodka´) na ten moment trzymania tabletek w buzi i zapijesz dobrym soczkiem bananowym, lub innym wg uznania, nie poczujesz NIC.

Sama mialam kiedys ten syndrom odrzucania przy zarzucani, czy tez samym patrzeniu na pudelko, ale mozna to odkrecic. Trzeba jesc wiecej. :cheesy:
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 133 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cough »
jeść więcej? może coś w tym jest, pamiętam że na początku ciągów przez 3-4 dni jak mi zaczynał wchodzić akodin to rzygałam, a w kolejnych dniach już nie
love wd

yo, ninja, go !
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
nie polecam kofeina i dxm...troszke serce wali , pozatym z doswiadczenia wiem ze wymioty beda po syropku lepiej coca cole z 2 tabletkami aviomarinu
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 12 / 0
jak dla mnie syrop wchodzi całkiem inaczej niż tabsy, więc preferuje jednak tabletki, ale w postaci Tussidexu, bo nie czuć smaku. Syrop jednak wygrywa w smaku, choc pierwsze łyki są znośne jednak kolejne juz nie tak smaczne ...
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Sryp acodin 300mg - za mało DXM, za duża cena . U mnie w mieście około 8zł . PO co kurwa mam przepłacać ? Jak chcę płynne wejście na raz całej dawki to po prostu wrzucam całą garść do paszczy i tyle . Najlepsza przepitka ever to zimny LECH . Gdzieś tam z tyłu plasują się : woda gazowana, coca-coal ( a jak kurwa? ), TIGER, sok pomidorowy, wszelakie inne soki.
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 1069 / 12 / 0
albo samemu taki zrobić. Rozpuścić tabsy w wodzie solidnie posłodzić i heja .
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
anonimus pisze:
albo samemu taki zrobić. Rozpuścić tabsy w wodzie solidnie posłodzić i heja .
Już widze pięknego pawia :-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe