Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
najczęściej w mieszkaniach u znajomych ,

ja pierdole nie rozumiem jak można znajomym robić coś takiego rodzinę to jeszcze zrozumie ale nie przyjaciół,nie umiesz się powstrzymać ?
  • 2012 / 84 / 0
Haha, ja dzisiaj tez pod wplywem alpra poszedlem do sklepu z fajerwerkami po paczke Achtungow. Dalem 18zl za jedna i druga wzielem se gratis. Nawet nie przylookalem czy ktos obcina tylko na przypal wzielem w lape i wyszedlem, 0 przypalu i teraz se napierdalam bomby po klatkach schodowych jak male dziecko sasasasas jeszcze kurwa w swieta. A co tam kurwa lubie poodpierdalac czasami trzode.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 927 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: EMP »
w dupie! ja jestem kleptomanem, kradne gdzie popadnie a najczesciej w mieszkaniach u znajomych, rodziny, tyle ze tylko wartosciowe rzeczy!
Już ja bym cię oduczył złodziejstwa. Ja pierdole wiele rzeczy zrobumiem, ale tego kurwa nie ogarniam jak można okradać przyjaciół, którzy cię zapraszają do mieszkania??
SkręciłemZapaliłemTakJakPanBógPrzykazał
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
  • 383 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: adhesive »
@dr.Kubeusz a bramki nie piszczały ? Dziwne bo moja znajoma pracuje w empiku i musi każdą książkę rozmagnesować...
adhsive@safe-mail.net
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Bramki nie piszczały, na książce nie widziałem, żadnych zabezpieczeń. Z drugą, którą kupiłem legalnie pani z kasy nic nie robiła, prócz nabicia jej na kase. Empik w centrum Szczecina.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
To miałeś niezłe szczęście. Książki z empiku mają zwykle po kilka zabezpieczeń, w tym małe paski ukryte wewnątrz blisko grzbietu, tak że ciężko namierzyć.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Nie wierzę! Książka w empiku bez zabezpieczeń...?
Inna sprawa, że w Szczecinie polikwidowali większość księgarń, czyli tam chyba nikt nie czyta, więc może i nikt nie kradnie książek :-|
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Oddac Szczecin szwabom, a nam oddac ziemie na wschodzie!
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
E, Szczecin lepszy niż błoto na Białorusi.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 201 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Babydoll »
Pod nieznacznym wpływem klona podpierdoliłem do tej pory paczkę Thiocodinu (bo po co płacić) i relanium dwójek (zgubiłem!). Ale kleptomania to nic strasznego w porównaniu z innymi rzeczami które się pod wpływem robi.
A Szczecin to piękne, klimatyczne miasto z drogimi aptekami. Niektórzy tu czytają, pomimo sporej populacji żuli, dresów i wszelkiej patologii.
Szczecinianin
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.