Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
najczęściej w mieszkaniach u znajomych ,
ja pierdole nie rozumiem jak można znajomym robić coś takiego rodzinę to jeszcze zrozumie ale nie przyjaciół,nie umiesz się powstrzymać ?
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
w dupie! ja jestem kleptomanem, kradne gdzie popadnie a najczesciej w mieszkaniach u znajomych, rodziny, tyle ze tylko wartosciowe rzeczy!
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
Inna sprawa, że w Szczecinie polikwidowali większość księgarń, czyli tam chyba nikt nie czyta, więc może i nikt nie kradnie książek :-|
A Szczecin to piękne, klimatyczne miasto z drogimi aptekami. Niektórzy tu czytają, pomimo sporej populacji żuli, dresów i wszelkiej patologii.
Szczecinianin
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.