Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Rumburak pisze: gordo - jeśli pojawi się możliwość to ulegniesz pokusie. Tak jak my wszyscy którzy pisujemy na tym forum. Jesteś tu bo o tym myślisz. Ja nie siedzę na forach o akwarystyce bo mnie to nie kręci.
Obecność na tym forum świadczy że myślisz o tym i jesteś otwarty na temat.
Obecność na tym forum wynika też z tego że chciałbym w taki czy inny sposób może nawet i do jednej osoby częściowo dotrzeć, że droga po której stąpa może się wydawać czymś bez końca ale DA się z niej zejść "to do bigger and better things." Jestem otwarty na temat, oczywiście może nawet w przyszłości uda mi się zrealizować plan i zostać osobą która rozmawia otwarcie z młodymi ludźmi na ten temat.... Napewno parę osób na tym forum straciło przez narkotyki kogoś bliskiego... mi taka sytuacja dała naprawdę dużo do myślenia.
POZDRO ALL
Userd - :) jeżeli mogę się z kimś podzielić cennymi informacjami i też coś ciekawego nie raz przeczytać to dlaczego miałbym zapomnieć? :D
to dlaczego miałbym zapomnieć? ]
Zapomnieć po to by nie zacząć znowu ćpać i tylko dlatego. Wierz mi, że to forum potrafi człowieka wciągnąć a czytanie o opiatowym relaksie innych użytkowników na pewno nie pomaga w zachowaniu abstynencji. ;]
No chyba, że jesteś aż takim twardzielem i jesteś obojętny na tego typu relacje. Jeśli miałbym być szczery to uważam, że w ciągu kilku miesięcy się złamiesz i przywalisz conieco zwłaszcza, że wiesz gdzie tego szukać a i sezon makowy się niedługo rozpocznie. Oczywiście nie jestem jasnowidzem ale samo Twoje zainteresowanie tematem o tym świadczy. Nie życze Ci źle i obym się mylił. ;]
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
crack crack. btw]
Roznie bywalo. W okolicy gdzie ja kupowalem to w 80% gosc mial zawsze here i koks(czasem crack); czesto tez bylo ze stali we dwoch jeden z hera drugi z koksem. Craku duzo nie przerabialem ale tutaj zauwazylem ze on jest ale wiekszosc ludzi woli kupic koks a pozniej z tego ugotowac samemu kryla. Nie wiem moze lepsze? A ceny? Nickel czyli $5, dime-$10, byly tez "two for five"(2 za $5), spotykalem za $3, i slyszalem ze czarni jak sa na glodzie a maja malo kasy to kupuja kryla na machy(nie wiem ile to prawda). Sorry ale nie odpowiem ci ile tego jest na gramy/setki/itd.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.