Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gordo »
Rumburak pisze:
gordo - jeśli pojawi się możliwość to ulegniesz pokusie. Tak jak my wszyscy którzy pisujemy na tym forum. Jesteś tu bo o tym myślisz. Ja nie siedzę na forach o akwarystyce bo mnie to nie kręci.
Obecność na tym forum świadczy że myślisz o tym i jesteś otwarty na temat.
Wiesz co, pewnie że myśle o tym, bo stało się to poniekąd częścią mojego życia. Straciłem przez to wielu wspaniałych przyjaciół jedni siedzą inni już nie żyją. Robie to nie tylko dla siebie ale też i dla nich, dla nich pozostaje czysty. A co najlepsze była okazja w ten weekend. kumpel zabrał mnie w pewne miejsce bo szukali amfy no i oprócz tego gościu miał jeszcze coś.... coś co mnie zainteresowało. Ale mimo tego po krótkiej rozmowie z dilerem, po obejrzeniu towaru stwierdziłem że nie. Nie będę tego robić. jest mi bez tego dobrze...

Obecność na tym forum wynika też z tego że chciałbym w taki czy inny sposób może nawet i do jednej osoby częściowo dotrzeć, że droga po której stąpa może się wydawać czymś bez końca ale DA się z niej zejść "to do bigger and better things." Jestem otwarty na temat, oczywiście może nawet w przyszłości uda mi się zrealizować plan i zostać osobą która rozmawia otwarcie z młodymi ludźmi na ten temat.... Napewno parę osób na tym forum straciło przez narkotyki kogoś bliskiego... mi taka sytuacja dała naprawdę dużo do myślenia.

POZDRO ALL
  • 584 / 21 / 0
gordo
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Ojjjojojoj juz wiesz kto co ma. Nie chce krakac ale...
America's C.R.E.A.M. team
  • 672 / 127 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
crack crack. btw: jak cena kraku stoi w usa teraz w Waszych okolicach, a raczej Mastah, bo chyba dalej tam jestes? i czy tez bylo tak ze albo crack albo hel a nigdy razem nie sprzedawali?
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1800 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
gordo jeśli nie chcesz cpać to powinieneś zapomnieć o tym forum, Hyperreal bardzo nakręca na ćpanie o to jest fakt. %-D
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gordo »
z crackiem jest podobnie. nickle's and dimes 5, 10 większość czarnych którzy sprzedają crack, więdzą gdzie kupisz hel i vice versa. ale jak się dogadasz to za 100-120 dostaniesz 8-ball jakieś 3-3.5 grama cracku.

Userd - :) jeżeli mogę się z kimś podzielić cennymi informacjami i też coś ciekawego nie raz przeczytać to dlaczego miałbym zapomnieć? :D
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rumburak »
Gordo - fajnie napisałeś w tym poście. Sądząc po tym jesteś mądrym facetem, a przynajmniej wyciągającym wnioski. Jeśli rzeczywiście byłeś w stanie się oprzeć to mi zaimponowałeś. Respect.
  • 1800 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
[quote="gordo"]
to dlaczego miałbym zapomnieć? ]

Zapomnieć po to by nie zacząć znowu ćpać i tylko dlatego. Wierz mi, że to forum potrafi człowieka wciągnąć a czytanie o opiatowym relaksie innych użytkowników na pewno nie pomaga w zachowaniu abstynencji. ;]
No chyba, że jesteś aż takim twardzielem i jesteś obojętny na tego typu relacje. Jeśli miałbym być szczery to uważam, że w ciągu kilku miesięcy się złamiesz i przywalisz conieco zwłaszcza, że wiesz gdzie tego szukać a i sezon makowy się niedługo rozpocznie. Oczywiście nie jestem jasnowidzem ale samo Twoje zainteresowanie tematem o tym świadczy. Nie życze Ci źle i obym się mylił. ;]
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
tu wszyscy ćpają jak opetani hehe
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
[quote="Nozer"]
crack crack. btw]
Roznie bywalo. W okolicy gdzie ja kupowalem to w 80% gosc mial zawsze here i koks(czasem crack); czesto tez bylo ze stali we dwoch jeden z hera drugi z koksem. Craku duzo nie przerabialem ale tutaj zauwazylem ze on jest ale wiekszosc ludzi woli kupic koks a pozniej z tego ugotowac samemu kryla. Nie wiem moze lepsze? A ceny? Nickel czyli $5, dime-$10, byly tez "two for five"(2 za $5), spotykalem za $3, i slyszalem ze czarni jak sa na glodzie a maja malo kasy to kupuja kryla na machy(nie wiem ile to prawda). Sorry ale nie odpowiem ci ile tego jest na gramy/setki/itd.
America's C.R.E.A.M. team
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
jak cpaj jak opetani ja utrzymuje abstnencje po 3 dni
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.