Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 49 / 0
GBL jest on niebo lepszy i tanszy, jak bym juz chcial sie nacpac za wszelka cene. A benzo do stymulantow to jakies zjebanie, az tak sie boicie euforii?

Zm reszta nie kreci mnie zostanie ćpunem i uzaleznienia, juz mi przeszlo, nawet palenie rzucilem ;-)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Ja jak wpieprzam klona do takiego metkata, to nie zmniejsza mi on euforii za bardzo, tylko znosi nadmierną stymulację i trochę nieprzyjemnych efektów fizycznych przy większych dawkach. Robi się taki fajny luzik- bez szczękościsku, mielenia ozorem itp. a w tym miksie z kodeiną jeszcze przyjemniej się komponuje. Może 3mg to rzeczywiście trochę za dużo, ale wtedy tego nie przemyślałem- 1,5 bym teraz wrzucił.
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2011 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1 / / 0
Polecam Averageball (maja+scierwo). Mix w proporcjach : M. 60mg i.v. , A. 500mg donosowo (towar nie byl czysty wiec nie odwazyl bym sie na pukanie) dal mi calkiem niezla euforie, gadatliwosc no i to ciepelko :*) . Polecam gdy nie ma sie dostepu do H. i C. ;-)
Peace, Love & Opiates !
  • 113 / 2 / 0
Fajnie sie skomponowal mix amfa pixy opium, amfa wciagana pixy jedzone opium palone
  • 64 / / 0
a jak nazwać mix amfetamina+heroin+relanium? swojego czasu byłem w to wjebany... uwielbialem takie coś :) za 2-3 centy kompotu + 2-3 setki amfy i roleczka w szkle... mniam mniam
  • 237 / 10 / 0
ja próbowałem pseudo-speed balla pod tytułem koda-bufedron (500/750 kod/ 0.25buf [ doprawiane zielskiem + alko ] ) i mimo że to pewnie nawet nie stoi koło prawdziwych spidbali to i tak wgniotło mnie w fotel i pokazało co to znaczy konkretnie się ućpać xP
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 274 / 3 / 0
niewiem czy juz kots tak mikswoał ale zaraz proboje tramal + 6apb(zamiast MDMA)+clonazepam pozniej zdam relacje
  • 181 / 3 / 0
Resident Scumfuck pisze:
ja próbowałem pseudo-speed balla pod tytułem koda-bufedron (500/750 kod/ 0.25buf [ doprawiane zielskiem + alko ] ) i mimo że to pewnie nawet nie stoi koło prawdziwych spidbali to i tak wgniotło mnie w fotel i pokazało co to znaczy konkretnie się ućpać xP
Opowiedz coś więcej na temat tego miksu, bo sam sobie chętnie przyjebie, chociaż pewnie dużo mniejsze dawki, bo małą tolerancje mam. Nie jest to niebezpieczny mix?
  • 3206 / 175 / 0
Na pewno nie jest niebezpieczny (chyba, że kodeina z paracetamolem, wtedy nie miksuj z alko), sam kiedyś jadłem koda+bufedron+jedno piwo i był to jeden z najprzyjemniejszych miksów ever, choć dawki dużo mniejsze. To "well-being" bufedronu świetnie się komponuje z ciepełkiem :)

btw
niewiem czy juz kots tak mikswoał ale zaraz proboje tramal + 6apb(zamiast mdma)+clonazepam pozniej zdam relacje
? nie dożył?
Ostatnio zmieniony 08 maja 2012 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 237 / 10 / 0
najpierw koda. jak się załaduje po 1h ćwiara bufa i wstępujesz wtedy w ten "stan alfa" połączenie ogromnej euforii z lekką stymulacją, jasność umysłu. a przez czas trwania tej bomby ( która trwa jakoś 3-5h ) wspomagasz się piwkami, buchami i pecikami. Cód miód orzeszki xP
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.