Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 488 / 7 / 0
AE86 pisze:
Pamietam, ze podczas zamknietych oczu czulem siebie jako bardzo, bardzo malutkiego, a dookola rozciagal sie kurewsko wielki obszar rowno ulozony z jakichs kwadratow, ja bylem na gorze i co chwile spadalem w dol i ten obszar robil sie nagle kurewsko malutki, by pozniej znow unosic sie wyzej i tak w kolko przez kilka godzin.
Opisujesz dokładnie to samo co czułem 2 lata temu i co opisałem w 1 poście tego tematu
  • 705 / 1 / 0
Bez kitu, podobna sytuacja. Pamietam tez, ze gdy znajdowalem sie na dole i lekko 'dotykalem' tego podloza pojawialo sie cos w rodzaju... Nie wiem jak to opisac, wewnetrznego bolu? Ale nie jakiegos emocjonalnego ani nic z tych rzeczy. Po prostu sprawialo mi to psychiczne cierpienie, ktore dosadnie odczuwalem.
  • 2518 / 28 / 0
Ja mam tak, że nawet lekko podwyższona temperatura ciała (powyżej 37stopni) robi ze mnie totalnie rozpierdolonego wraka. Nie nadaję się wtedy do niczego. Przy 39 lub wyżej dostaję takiej delirki, że jak śpię to mam koszmary, kiedyś miewałem realne halucynacje, takie że widziałem wyimaginowanych ludzi i rozmawiałem z nimi, ogólnie nieciekawa sprawa.
  • 451 / 2 / 0
ja na przykład cały czas mam temperaturę w granicach 36,9 - 37,3, już do tego przywykłem, choć to chyba nienormalne. Jako dziecko w wieku przedszkolnym często chorowałem na anginy z wysoką gorączką (nawet do 41stp) co zwykle kończyło się szpitalem. Pamietam jedną "wizję" z tamtego okresu, jak leżąc w łóżku słyszałem krzyki mojej ulubionej wówczas postaci kreskówkowej (Denver - ostatni dinozaur;) i zawoławszy mamę kazałem jej iść do kuchni go uwolnić, bo ktoś go związał. Matka przyzwyczajona do mojego majaczenia przy gorączce - w brecht, a ja się wkurwiałem, że mi nie wierzy :D
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3007 / 7 / 0
A może ktoś mi wytłumaczyć jak to się dzieje że przy takiej temp. ciała pojawiają się różnego typu halucynacje (Nie tylko te wzrokowe i słuchowe - sam mam tak gdy mam większą gorączkę czuję na skórze efekt naciskania na skórę)?
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 169 / 1 / 0
przy 42 stopniach nastepuje uszkodzenie mozgu. tak wiec czym blizej tej temperatury tym organizm sie bardziej broni; juz nie tylko przed zarzkami ale i przed usmazeniem mozgownicy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.