Bez kawy rano i szluga potrafiłem mamrotać tylko proste słowa, często zapominałem co robić itd... Miałem specyficzny sposób mówienia - ala Ozzy , chyba każdy wie jak on mówi :) . Dla mnie gorsza jest kofeina, bez fajek da sie żyć.
Stwierdziłem że musze sobie zrobić przerwe bo już nic mi nie dawała kawa i fajki, w dużych ilościach mogłem lekki efekt odczuć. Efekt - dzisiaj 2 dzień na totalnym detoxie z kurewskim bólem głowy i zero energi.
Za niedługo zaczynam prace bo mieszkam teraz w uk , i niewiem jak to będzie... szlugi kosztują mały majątek , to moge rzucić. Ale niewiem czy dam rade z kawą, która przez tyle lat mnie napędzała... Życze powodzenia wszystkim "rzucającym" . PEACE
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
pyłek w krotkim czasie cie oczyszcza z gowien a dla forsiastych flavon - ok. 130 za słoik, starcza na miesiąc, na początku uszkodzone ''miejsca'' nieźle napierdzielają ale max 2 dni i efekt po tygodniu ale łyżkę dziennie i masz spokoj
Swego czasu raz olałem kawę, nie piłem jej chyba z dobre pół roku, po czym znów do niej wróciłem :P
teraz od nowego roku podobnie jak rok temu nie pije i mam sie dobrze
takie postanowienie noworoczne
wystarczy dzień, dwa przeboleć i potem leci, zamiast kawy to herbatę piję - wiem ze to też kofeina ale jakoś jak nie wypije to mnie łeb nie napierdala..., a jak nie wypije to nie jestem niewyspany
nie dawno to miałem tak ze rano żona kawę mi przynosiła to łózka a ja mimo jej wypicia nie byłem skory wstać...
nie napije się kawy bo wiem ze bede musiał znowu codziennie pić filiżankę pierdole takie układy...
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.