Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 213 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: biscuit »
Indie? Ktoś próbował coś ogarnąć?
Żyjemy w kraju, gdzie ksiądz pojawia się wcześniej niż karetka pogotowia.
  • 1073 / 123 / 3
Nieprzeczytany post autor: Wincent »
Lol ale ten opis mnie rozjebał. Wyobraźcie sobie Amerykańca, zaczepiającego ludzi "wyglądających na palaczy" po angielsku- zakładam się że nie minie 15 minut przed pierwszą wyjebką na hajs.
W sumie to nie wiem jak na południu, ale w Paryżu będąc w KFC podbiło do mnie dwóch rastuchów, i po chilowej gadce, spytali się, czy nie chcę czasami coś ziółka
Ja bym nie szedł na takie akcje. Dużo, bardzo dużo czarnych stoi w miejscach jak Rue Jussieu, centrum Les Halles i wypytuje chętnych o temat albo po prostu wystaje tak przy winklu żeby było wiadomo o co chodzi. Zwłaszcza na Les Halles lata dużo Police Nationale i CRSów, i łatwo wpaść w kanał, poza tym to w większości to wykręty co zarabiają w chuj siana na debilach z USA.

Jak na moje oko to za dobrym i w sensownej cenie zielem lepiej się pokręcić po okolicach. Możesz spróbować Lasek Buloński (tam na składzie poza zielskiem kurwy i opiaty) czy przejechać się RERem na jakieś przedmieście typu La Place (mieszkałem tam:) ) albo Gentilly, Bagneux itp. i popytać murzynów i arabów. Tylko nie pytaj ich tak z chuja tylko pogadaj wcześniej poczęstuj fajką powstaw browarka. Na ogół jak będziesz mówił że nie jesteś Francuzem tylko Polakiem to w większości przypadków są dość przyjaźni. Aha i najlepiej nawijaj w chuj kaleczonym francuzem niż angielskim.
Porady prawne (nie charytatywne)-> Prywatna wiadomość
  • 25 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fioletowy »
W Egipcie a dokładnie w Hurgadzie idzie dorwać zielsko i hasz, po za tym w Luxorze są naprawdę ogromne pola uprawne MJ. Z tego co się dogadałem to wystarczy zapłacić miejscowej policji kilka tysięcy ichniejszych i nie ruszają Cię. Ogólnie araby to są przyjaźnie nastawieni do europejczyków... na zysk, wystarczyło pogadać trochę, dać szluga, zapalić sziszkę kupić jakiś badziew ichniejszy i już możesz pytać, najlepiej gadać z młodymi sprzedawcami sklepów, takich lepszych. Ogólnie miło wspominam arabów. Widziałem nawet kilkanaście pompek na plaży publicznej(takiej w chu zapuszczonej).

Fioletowy
Uwaga! Użytkownik Fioletowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rurki »
W Indiach trzeba isc za zapachem, a z tego co slyszalem to np na plazach pelno osob jara blanty.

W Pradze jest przesliczne miejsce. Jest to bar Kenny's Island na Opatovicka /iej 3 [praha 1]
Wchodzisz, taki srednio popularny lokal. Schodzi sie na dol, pewnie murzyn barman tanczy wlasnie do marleya czy cos - podchodzi sie do niego i zamawia. Gram po 250koron - dobre, subtelne w smaku zielsko.

A co do tych na ulicy - ojebują. Zamiast haszu sprzedają asfalt i nie chce wiedziec co zamiast zioła -.-
Uwaga! Użytkownik Rurki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 2 / 0
Rurki pisze:
W Indiach trzeba isc za zapachem, a z tego co slyszalem to np na plazach pelno osob jara blanty.
Nie o blanty mi chodziło. Tego to tam rośnie od chuja, pozrywam sobie w górach ;-)
Leki, leki.
Żyjemy w kraju, gdzie ksiądz pojawia się wcześniej niż karetka pogotowia.
  • 80 / 2 / 0
watford ?
nie o różach nie o bradkach
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rurki »
Nie najlatwiej ale nie jest zle : http://www.webehigh.com/city/detail.php?CITYID=2387
Uwaga! Użytkownik Rurki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / / 0
Wybiera się ktoś do Brazylii? : >
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 179 / 1 / 0
a ja mam pytanie o czechy lub słowacje:
czy można tam kupić np wild daggę, kratom w sklepie? u nich bedą takie wynalazki legalne
pytanie tylko gdzie?
Uwaga! Użytkownik masterwgnojeniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
to ja sie dolacze i bym prosil o jakies w miare szybkie informacje jak w Pradze ogarnac cos poza mj
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...